Hae
Love Beyond Words

SE puhelu!

Vihdoin koitti eilen se päivä, kun sain vahvistuksen mun työpaikkatilanteelle: saan jatkaa mun kaupungilla palkanlaskijan tehtävissä! Oikeastaan en vieläkään päässyt kokemaan sitä hetkeä, kun puhelin konkreettisesti soi ja toisessa päässä kerrotaan, että paikka on minun, vaan olin malttamaton ja soitin itse. Pikkuhiljaa kuitenkin helpotus töitten etsimisen myötä alkaa laueta, sillä nyt ollaan lähes vuosi etsitty töitä enemmän tai vähemmän. Vieläkään vakkaripaikkaa ei tullut, mutta lähes vuoden sopimuksen myötä ei vähään aikaan tarvitse seurata ilmoituksia. Olen myös aika luottavaisin mielin sen suhteen, että mahdollisesti pystyn jatkamaan tänkin sopparin jälkeen kaupungilla palkanlaskijan hommissa. 
Pääsen nyt tekemään sellaista hommaa, missä haluan kehittyä ja mikä on ainakin tällä hetkellä mielenkiintoista. Odotan innolla, että saan olla itse vastuussa n.300 kaupunkilaisen palkoista. Kesän aikana auttelin vähän siellä sun täällä, joten vielä ihan täydellistä kokonaiskuvaa yhden ihmisen tehtävistä ei ole. 
Työnhaku äitiysloman jälkeen oli todella väsyttävää. Pääsin moniin haastatteluihin, mutta monesta paikkaa sain kuulla jääväni toiseksi. En ennen äitiyslomaa ollut kerennyt tehdä ollenkaan hallinnon hommia, joten työtä piti lähteä etsimään ilman kokemusta. Ansioluetteloa ei parantanut myöskään se pieni seikka, että olin ollut kotona melkeen viimeiset 1.5 vuotta. Onneksi kuitenkin pääsin vanhaan työpaikkaani tekemään aluksi kokin hommia, jonka kautta pääsin myös suorittamaan viimeisen työharjoittelun yrityksen hallinnossa.

Minulle kävi tässäkin asiassa lopulta siis todella hyvä tuuri, vaikka harjoittelun sisältö ei vastannut ihan toiveita, mutta se riitti opintojen loppuun suorittamiseen. Harjoittelun jälkeen sain tarjouksen kesätyöntekijän paikasta kaupungilta. Kesän aikana opin todella paljon sekä pääsin tekemään töitä kolmessa eri tiimissä. Lopulta minulle tarjottiin kahta eri sijaisuutta. Ihanaa saada vaihteeksi tunnustusta omasta työstään. Myös uuden sopimuksen aloitus osuu sopivasti syyskuun alkuun ja saan siis lomailla Lilianin kanssa koko elokuun. Ehkä nyt pystyn jopa nauttimaan kotona olemisesta tämän kuun, sillä tiedän, että minua odottaa mielenkiintoinen työtehtävä syyskuun alussa (pienoisena pessimistinä kuitenkin hillitsen itseäni, sillä työsopimusta ei ole vielä kirjoitettu).

Ja kyllähän me ollaan nautittukin kotipäivistä kiitos sopivasti saapuneen auringon. Voi kuinka ihanalle kotona olo tuntuukaan jälleen puolen vuoden työssäkäynnin jälkeen!

14 kommenttia

 1. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Hienoja uutisia, onnea työpaikasta! 🙂

 2. Minnaa kirjoitti:

  Jee, ihania uutisia, paljon onnea!! 🙂

 3. Cindderella kirjoitti:

  Onpa ihanaa, onnea!=)

 4. Saija kirjoitti:

  Jeeeeeeee!! Hieno juttu – onnea paljon <3
  Btw, kiva toi sun punanen lookki 🙂

 5. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Oi onnea, huippuu että sait mieluisan paikan :)!

 6. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Kivoja uutisia, onnea! 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos, ihanaa päästä jatkamaan samassa paikassa, kun ei jännitä niin paljoo sitten 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos paljon! Oli kyllä ihan parhaita uutisia tähän väliin 🙂

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos paljon <3 Ihanaa, kun ei tarvii taas stressata tätä asiaa 😀

  Kiitos, aina uudelleen palaan tähän punaiseen, kun kyllästyn tummaan 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Paljon mieluummin sitä nykyään tekee jotain mistä tykkää, kun siellä menee niin paljon aikaa päivästä. 🙂

 11. Unknown kirjoitti:

  Onnea työpaikasta 🙂 Sulla on kiva blogi!

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos paljon! Ihanaa, että tykkäät! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *