Hae
Love Beyond Words

Lomalla!

Puoli vuotta tuli vietettyä lähes täysin kokopäiväisesti työelämässä lukuunottamatta paria muutaman päivän sairaslomaa. Tän viikon jälkeen pystyn kuitenkin rehellisesti sanomaan ettei kyllä hirveesti harmita, että minun loma alkoi vasta nyt. Onhan se ehkä miljoona kertaa mukavempi olla tuolla ulkona koko päivä, kuin koittaa kehitellä sisällä jotain tekemistä. 

Voisi sanoa, että nyt tuleva kuukausi on paluu äitiysloma arkeen. Aikaan jolloin ei ole mihinkään kiire. Jotenkin kummasti tätä nyt osaa arvostaakin. Tällä hetkellä minusta ei kotona olo tunnu yhtään ahdistavalta. Toki taaperon kanssa elämisessä 24/7 on omat haasteensa. Neidillä on jo todella kova uhmavaihe päällä ja kiukunpuuskat tulevat ilman ennakkavaroitusta ja ne saattavat kestää todella kauan. Pari kertaa ollaan joudutta jättämään puistoilut kesken, sillä neitiä ei saa rauhoiteltua millään. Tähän ikään kuuluu myös jatkuva liikkumisen tarve. Näin ollen kauppareissut ovat aika mahdottomia ainakin yksin. Perus ruokakauppa onnistuu ainoastaan kipittämällä se nopeasti läpi ja kahmimalla viidessä minuutissa kaikki tärkeimmät mukaan. Toki tässä säästää puhdasta rahaa, kun nyt en voi lähteä vaatekaupoille pyörimään, vaikka nyt  siihen aikaa olisi.

Mutta onhän tää kotona olo kyllä aika luksusta verrattuna töissä käyntiin. Aamulla meillä ei oo mihinkään kiire. Lilian nukkui jopa parina aamuna yli klo 8! Aamupäivisin ollaan joka päivä nähty kavereita ja ulkoiltu. Päivällä onkin sitten luvassa jotain aivan luksusta, nimittäin päikkäriaika! Voi olla, että jossain vaiheessa minulle iskee vielä tekemisen puute, sillä nyt minun ei tarvitse edes tehdä niitä juttuja mihin käytin yleensä paljon aikaa päivisin: töitten haku ja koulutehtävät. Tänään käytin tehokkaasti päikkäriajan suurimmaksi osaksi parvekkeella makoiluun.  
Verrattuna aiempaan kotona olo aikaan tämä on siis paljon ihanempaa. En osaa enää stressata huonoista hetkistä, sillä ne kuuluvat lapsen elämään. Mun ei myöskään tarvitse sressata koulu tai työjutuista, joten voin vaan keskittyä Lilianiin. Voiko sen ihanempaa olla <3 

 

4 kommenttia

  1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

    Ihan täydellistä 🙂 🙂 Nauti olostasi!!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    On kyllä <3 Enhän mä enää malta mennä takas, varsinkaan jos nää säät jatkuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *