Hae
Love Beyond Words

Syksyn vaatteita taaperon vaatekaappiin

Ihan pikkasen vaan eksyin katselemaan syys uutuuksia vaatekauppojen sivuille näin helteiden keskellä. Kovin paljon täydennystä edes meidän vaatekaappi ei tarvitse, sillä nykyään nuo vaatteet kestää ikuisuuden ja nyt käytössä oleva koko 80/86 on mennyt ainakin puolisen vuotta. Toki syksyä varten olisi kiva löytää muutama kiva syksyn väreihin sopiva asukokonaisuus. Plus Lilianin synttärit lähestyy ja erityisen mieluisia on edelleen pehmeät paketit (ainakin äidille).
Suosikki merkit tällä hetkellä ovat Zara, Next, Lindex ja H&M. Kappahlin mallistossa tykkään enemmän Newbie merkistä, jolta löytyy aivan ihania vaatteita syksyyn, mutta liian pienessä koossa! Tähän alle olen koonnut muutaman kivan vaatekappaleen näiltä neljältä liikkeeltä. 
Aloitetaan Zarasta. Zaran vaatteet ovat minusta todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan. Perus paitoja saa 5 eurolla sekä housut ovat ihanan pehmoista materiaalia. Mallistosta löytyy ihanan syksyn värisiä vaatteita. Lilianin kaappiin on ehdottomasti saatava jotain lilaa! 
Nextin vaatteita olen ihastellut aina! Nytkin voisin kotiuttaa sieltä melkeempä mitä vaan. Lilan ohella kaipaan Lilianin kaappiin jotain harmaata. Tuo tunika tai hame lähtee ehkä jossain vaiheessa tilaukseen. Myös nuo pupu kengät olisi todella kivat loppu kesään ja syksyyn! Lilian on muutenkin kova pupu fani, joten Nextin mallisto on kuin tehty hänelle, sillä useasta vaatteesta kurkistaa pupu. Erityisen tyytyväinen olen ollut myös Nextin vaatteiden laatuun. Meillä on ollut käytössä melkeen joka koossa legginsit, jotka on aina sopivan tiukat ja kestävät. Niissä on myös yleensä kivoja kuvioita tai pitsiset somisteet lahkeissa. 
Myös Lindex on ollut kestosuosikki. Myös sieltä löytyy aina joka mallistosta jotain mitä on pakko saada! Tänä syksynä ne on ehkä nuo sulka housut, mitä saa myös vaaleanpunaisena tai mustana. Me voitaisiin kotiuttaa nämä harmaat ainaisen vaaleanpunaisen sijaan. Lindexin (ja Kappahlin) mallistoista olen löytänyt yleensä myös näteimmät bodyt, mutta talven jälkeen ei olla käytetty niitä enää, mutta kyllähän tuolta löytyy myös ihania paitoja Lilianin koossa.

Yhdeksi suosikiksi on noussut myös H&M. Alkuun en tykännyt juurikaan H&M vaatteista, mutta nykyään löydän sieltä itselleni ja Lilianille vaikka mitä. Vielä enemmän kivoja juttuja löytyy koosa 92 eteenpäin, kun päästään shoppailemaan isojen tyttöjen puolelle. Olen myös alkanut tykästymään vihreään väriin. Varsinkin jotain mintunvihreää olisi kiva saada, mutta myös tuollaiset tummanvihreät housut menisivät hyvin ulkoillessa. Ja tuo toppaliivi, voi suloisuus!

Joko te olette alkaneet täydentämään kaappia syksyä varten? 

6 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Meillä on syksyn vaatteet aika hyvin kasassa. Kiitos kirppareille siitä! Meidän 1v9kk käyttää kokoa 92cm.

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Onpa kaikki tosi kivoja! Aina vaatekaupassa mä toivon "omistavani" tytön 🙂 Poikien osasto kun on aina puolet tyttöjen osastoa pienempi ja siellä yli puolet on jotain hirviö/örkki/rekka -kuosia :/ No, onneksi kivojakin löytyy. Vaikka pitää sanoa, että ehkä kerran kahdessa kuussa ostan Nopsulle jonkun uuden vaatteen. Tässä kesän aikana tullut ostettua uutena vaan UV-puku ja POP:in pipo 50% alesta.

  Ainiin, ja sieltä Kärkkäiseltä tietysti lähti se pieni pino vaatetta mukaan.. haha.. hups! 😀

 3. Saija kirjoitti:

  Kivoja vaatteita! Oon ostanu kaikki uudet vaatteet koossa 92, vaikkakin vielä osa 80/86 vaatteista menee ok. Muutaman paidan oon ostanu sekä ulkovaatteita – muuten en oo vielä päässy innostuun syysvaatetuksesta. Dääm, kun harmittaa vielä tää lyhykäinen kesäkin!! 😀 Kappahlista en oo löytäny vauva-aikojen jälkeen enää oikeen mitään. Kestosuosikki on Lindex – sieltä ei vaan pääse ulos tyhjinkäsin 😉 H&M:sta oon just ostelu noita ihania 92> Siellä on muuten mun mielestä selkeesti pienemmät koot ku muualla!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kirppareilta tekee kyllä löytöjä! Nykyään kyllä harvemmin, mutta se on vieläkin kivempaa jos sattuu löytämään jotain 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin on kaikki lähes kirppikseltä ostettu, mutta tänä kesänä on paljon myös uusia, sillä tuossa koossa ei enää saa niin laadukkaita vaatteita. Onneksi on myös alet <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meillä on käytetty vaan 92 mekoissa, kun on aika reiluja muuten vielä, mutta syksyllä varmasti istuu jo hyvin. Mun harmitus on vähän lieventynyt, kun nyt saadaan nauttia varmasti kuukausi näistä hellevaatteista, niin ei oo ihan turhaan niitä ostettu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *