Hae
Love Beyond Words

Prinsessan sänky valinta

Moni ehkä on nähnytkin jo Instagramin puolella kuvan sängystä, joka lopulta päätyi meille. Ja varmaan lähes kaikki veikkasikin oikein sen edellisen postauksen perusteella, jossa pohdin eri sänkyvaihtoehtoja taaperolle. Postaus on luettavissa tästä
Meille tuli Ikean Minnen, joka sattui olemaan sopivasti myös alennuksessa. Hintaa sängylle tuli vain 79e ja jatkettavan patjan kanssa 99e
Lilian on tykännyt uudesta sängystään kovasti. Parasta tietenkin on, kun sinne pääsee itse kiipeämään sekä tulemaan pois. Sinne on myös kiva päivisin nukutella omia nukkeja ja siellä pystyy vaikka kasaamaan palapelejä. 
Yöunien nukkuminen sen sijaan ei onnistu uudessa sängyssä yhtään sen paremmin kuin entisessäkään. Nyt, kun Lilian pääsee sieltä itse pois niin on hän myös lähes joka yö tepastellut keskellä yötä meidän huoneeseen. Parina viime yönä hän ei ole edes herännyt itkemään, vaan hän on vaan tullut pois sängystä. Luulen, että suurin syy yöllä heräämiseen on kuumuus, sillä Lilianin huone on jostain syystä paljon kuumempi kuin mitä muut huoneet. Toivotaan, että syksyllä taas nukkuminen parantuisi, niin ainakin tapahtui viime vuonna. 
Nukahtaminen sänkyyn tapahtuu samalla tavalla mitä pinniksessä, sillä iltaisin jompikumpi meistä aina istuu vieressä nukuttamassa. Päivisin YLEENSÄ sänkyyn on jääty kiltisti itse nukkumaan maidon kanssa. (Vieläkään ei siis raaskita luopua näistä unimaidoista). Viikonloppuna neiti ei malttanut rauhoittua päikkäreillekään yksin, joten maanantaina laitoin hänen viereensä ison nallen istumaan, jonka avulla hän nukahti itse. Tänään päivällä kuului vaan pieni vastalause ja neiti oli unessa. Ehkäpä tämä toimisi myös illalla ja päästäisin nukuttamismaratooneista eroon joskus 🙂 
Kaiken kaikkiaan ollaan oltu super tyytyväisiä sänkyyn. Se on kaunis, käytännöllinen jatkettavuuden kannalta sekä kestävä. Nyt huone alkaa näyttää yhä enemmän lapsen huoneelta, jonka myötä ehkä intoudun jossain vaiheessa tekemään jälleen uuden postauksen Lilianin huoneesta, sillä sängyn myötä myös järjestys on muuttunut 🙂 
Miten teillä on sujunut siirtyminen lastensänkyyn?

8 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Toi sänky on kyllä aivan ihana! 🙂

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin on! Sopii täydellisesti pienen tytön ja miksei isommankin tytön huoneeseen 🙂

 3. kaikkeapientä kirjoitti:

  Tosi ihana tuo sänky, mä olen havitellut Evelynille samaa sänkyä, mutta olen vielä vähän kahden vaiheilla ostetaanko tuo vai eräs toinen ihana! 🙂

 4. Maria/Silkkitassu kirjoitti:

  Meille muutti serkkujen puinen jatkettava sänky pari viikkoa sitten. Tyttö on tykännyt siitä hirmuisesti , mutta meillä on aina nukuttu hyvin eikä nukuttamista ole paljoa tarvittu. Meidän pinnasänky oli noin puoli vuotta avoin jo ennestään joten enimmät karkailut koettiin aikaisemmin. Eiköhän teilläkin kohta saada iltanukutukset sujumaan. Me annetaan tytön puuhata huoneessaan/sängyssään kunnes nukahtaa. Kunhan ei vain tule ulos huoneesta.

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tuo on kyllä niin ihana! Suosittelen 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kivaa, että teillä sujuu nukkuminen nuin hienosti! 🙂 Nyt meillä on alkanut karkailu päikkäreille menon kanssa, eikä enää nekään suju hyvin :/ Tänään meni tunti, että sain neidin unille. Meillä varmaan nukkumaanmenot myöhästyisi aika paljon, jos antais vaan touhuilla siellä, eihän se malttas ollenkaan mennä unille 😀

 7. Maria/Silkkitassu kirjoitti:

  Mä luotan siihen että muksu nukkuu sen verran kuin on tarpeen. Joskus tyttö herää ennen seitsemää ja esim tänään ei ole kuulunut vielä ääntäkään ennen puolta kahseksaa. Aina en näe tyttöä aamuisin kun menen kahdeksaan töihin. Tietysti jos pitää olla jo kuudelta ylhäällä jotta kerkeää päiväkotiin tmi. niin sitten ei auta kuin herätellä kiukkuinen muksu.

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin varmasti nukkuukin, jos on kotona niin kauan kuin on tarpeen. Meilläkin on mennyt ihan uusiksi rytmi, kun "saa" nukkua niin paljon kun haluaa. Nyt neiti heräilee vasta puol 9. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *