Jauhelihaburritot ja guacamole
Pitkästä aikaa jaan myös rereptin tänne blogin puolelle. Eilen tehtiin neidin kanssa jauheliburritoja ja guacamolea. Ei ehkä mitään suosikkiruoka vielä Lilianille varsinkaan makaronilaatikkopäivän jälkeen, mutta uppos oma annos kuitenkin lautaselta suuhun. Parhaiten maistu pelkkä tortilla ja paprikat. Tortillat on muutenkin tosi helppo arkiruoka ja sitä vois kutsua jopa terveelliseksi. Niihin saa täytteiden ansiosta myös paljon vaihtelua. Tällä kertaa täytettin tortillat valmiiksi ja laitettiin vielä uuniin juustoraasteen kera gratinoitumaan.
Jauhelihaburritot
tortilloja
jauhelijaa
taco maustetta
vettä
paprikaa
herkkusieniä
sipuli
suolaa
pippuria
juustoraastetta
Valmistus
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Pilko sipuli, sienet ja paprika ja paista pannulla. Ruskista jauheliha, lisää tacomauste ja vesi sekaan. Täytä tortillat seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja gratinoi hetki uunissa.
Guagamole on parasta tän kanssa. Se valmistuu burritojen ollessa uunissa. Yksinkertaisimmillaan se valmistuu avokadosta, sipulista, valkosipulista, limen mehusta, suolasta ja pippurista.
Oi nam! Maistuis 🙂
Oli hyvää, nam! 🙂
Aiettä, niin herkullisennäköstä!! Täytys kokeilla itekin – me kun yleensä vedellään tortillat lisukkeineen ihan vaan sellasenaan 😀 Olis kivaa vaihtelua!
Joo säästyy esim. mies täyttämisen vaivalta, jos on valmiina jo tuolla välissä 😀