Hae
Love Beyond Words

Vaatehaaveita äidille

Tasapuolisuuden nimissä teen myös omista vaatehaaveista postauksen. Taaperon vaateuutuuksia kaupoissa pääsee kurkkimaan tästä. Omat vaatehaaveeni ovat aikamoinen sekasotku. Löytyy väriä, printtiä ja klassisen tyylikkäitä perusvaatteita. Tällä hetkellä eniten silmää mielyttää erityisesti H&Mn, Zaran ja Mangon vaatteet. Ulkomaalaisista nettikaupoista Forever 21 on ehdoton suosikki! Tähän olen poiminut muutaman kivan vaatteen H&M ja Forever 21 mallistoista. 
H&M
Syksyä varten on tehtävä ainakin muutama pakollinen hankinta. Yksi niistä on uusi syystakki. Tällä kertaa voisin kotiuttaa vihreän parkatakin. Se on sopivan rento kauppaan sekä hiekkalaatikolle, mutta kelpaa myös varmasti työmatkalle. Tulevaa töitten täyteistä syksyä ajatellen vaatekaappiin olisi kiva saada myös joku värikäs hame sekä perus siistejä neuleita ja paitoja. Peplum paitoja omistan jo ennestaan muutaman, mutta ne on erittäin toimivia, jos vaikka viikonlopun jäljiltä on huomattavissa pientä turvotusta. 

Forever 21 
Tykkään käyttää myös mekkoja paljon vapaa-ajalla sekä töissä. Ne sopii hyvin leggareiden tai sukkisten kanssa. Tahtoisin löytää syksylle itselleni myös jonkun kivan värikkään mekon sekä paitamekon. Kaipailen myös piristystä housu valikoimaani. Vaatekaapista löytyy oikeestaan vaan mustia housuja sekä farkkuja, joten nämä Forever 21 vihreät housut kivalla solkimisnauhalla olisivat täydellinen lisä! Myös tuo perus paita napituksulla on aivan ihana, puhumattakaan tuosta neuleesta! Voin jo kuvitella miten kääriyden se päällä sohvalle synkkänä syysiltana. 
Löytyykö teille mitään suosikkia näistä vaate kollaaseista? 

2 kommenttia

  1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

    Onko F21:llä NETTIKAUPPA!??!?!? Holy bananas!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    JOO! Ei muutakuin shoppailemaan jotain itselles 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *