Hae
Love Beyond Words

Loman lopun ahdistus

Näin vierähti kuukausi kotona liian nopeasti! Mennyt kuukausi on ollut ehdottomasti paras loma ikinä, sillä sain viettää pienen hengähtystauon töistä kotona Lilianin kanssa. Meille sattui myös parhaat loma säät ja en muista yhtään päivää jolloin olisi satanut. Kuukauden aikana ollaan keretty tehdä vaikka mitä. Ollaan nähty paljon kavereita, ulkoiltu, käyty vaatekutsuilla sekä rannalla. Loma huipentui viime viikolla meidän yhteiseen Alanyan reissuun, josta on luvassa tunnelmia parin postauksen verran. Myös itse olen päässyt tuulettumaan, sillä viime lauantaina vietettiin ihanan ystävän polttareita ja yksi päivä käytiin myös syömässä miehen kanssa. 

Loma oli siis kaikin puolin onnistunut. Ehkä suurin asia oli se, että missään vaiheessa en stressannut mistään (paitsi tietysti etelänreissusta :D). Minua odottaa syyskuussa alkava kiva työ, jonneka huomenna taas palaan ja kaikki koulujutut on tehty. Pakko myöntää kuitenkin, että tällä kertaa en ehkä niin suurella innolla palaa töihin kuin tammikuussa, sillä nyt tiedän mitä se arki tulee olemaan, kun kaksi aikuista on viisi päivää viikossa kokopäivätöissä. Myös tuleva työ sisältää paljon vastuuta, joka tarkoittaa myös stressiä töistä. Ajan myötä varmasti se helpottaa, kun työt alkaa menemään omalla painollaan. 

Kotona olo aika on näkynyt Lilianin käytöksessä paljon. Muistan nähneeni vaan yhdet itkuhuutoraivarit, mutta muuten meillä on asunut super tyytyväinen tyttö. Arki on ollut aika lepsua Lilianille, sillä nukkua on saatu miten pitkään halutaan. Suurin toive onkin, että päiväkodin myötä Lilian ois ehkä pikkasen väsyneempi ja yöt alkaisi sujua hieman paremmin. Lilianista on myös tullut aikamoinen vauva kuukauden aikana, sillä hän haluaa paljon, että ruokaa syötetään ja häntä kannetaan joka paikkaan. Myöskään tuolilta tai sohvalta ei muka itse päästä pois eikä itsenäisesti osata juurikaan leikkiä. 

Lomalta paluu ei varmasti koskaan ole helppoa, mutta eiköhän meilläkin se arki palaa nopeasti normaaliin. Vaikka olisikin ollut ihanaa jatkaa lomailua Lilianin kanssa ainakin hetken verran, niin luulen että syksyn sateiden tullessa olisin kaivannut jo muutakin sisältöä elämään. Tämä neiti, kun ei viihdy paikallaan sitten sekuntiakaan, niin päivät ovat olleet super helppoja, kun ollaan voitu olla ulkona koko päivä! Hieman toki myös uusi työtehtävä jännittää, sillä alkuvuoden ”helppojen” hommien aikakausi on ohi ja olen itse vastuussa 400 palkansaajan palkoista. 

Loman loppuminen ei kuitenkaan tarkoita, ettei olisi enää mitään mitä odottaa, sillä myös syksy on täynnä kaikkea kivaa. Lähi viikkoina ja kuukausina juhlitaan ystäväni häitä, kuvataan Lilianin 2-vuotiskuvat, juhlitaan neidin synttäreitä sekä suunnitteilla on myös päiväristeily ja ensimmäiset yhteiset juhlat kavereiden kanssa, johon osallistutaan miehen kanssa yhtäaikaa. 
Ihanaa, kun on aina jotain mitä odottaa! 🙂 Aurinkoista syksyn alkua kaikille! Palaan tällä viikolla vielä blogin puolelle kertomaan meidän Alanyan reissusta. 

4 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Olipas mukava lukea mukavasta kesälomastasi! Alanya-postauksia odotellessa! 😉

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Nyt on kyllä ollut mahtavat lomakelit. 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, sattu kyllä niin sopivaan väliin! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ei olis kyllä voinut toivoo parempia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *