Hae
Love Beyond Words

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle?

Taapero neidin synttärit lähestyy hurjaa vauhtia ja jonkun verran jo lahjatoiveita on alettu kyselemään. Tämä vuosi taitaa olla vielä sellainen ettei Lilian ehkä niin hirveästi osaa odottaa tai toivoa lahjoja, joten neiti on varmasti innoissaan kaikesta mahdollisesta. Olen koittanut tähän postaukseen koota yleisesti ja mitä tarpeellista taaperolle voisi ostaa lahjaksi 2-vuotis lahjaksi ja toki kollaasista löytyy sellasia juttuja mistä Lilian olisi varmasti super innoissaan! 
1. vuodevaatteet2. reppu3. nuken sänky4. juomapullo5. lattiapalapeli, 6. maatila7. vaatteet  

Käytännölliset lahjat ovat aina tarpeen 

Ensimmäisenä on vuodevaatteet. Nyt, kun ollaan siirrytty isojen tyttöjen sänkyyn niin näitä ei olla keretty vielä hamstrata. Varmaan monella muullakin taaperon vanhemmalla on sama tilanne. Kannattaa ainakin käydä kurkistamassa H&M valikoima. Sieltä löytyy aivan ihastuttavia vuodevaatteita!

Toisena hyödykkäänä on reppu. Tähän asti meitä on hyvin palvellut ebaystä tilattu kisureppu, mutta hirveen käytännöllinen se ei ole, jos Lilian haluaisi sitä itse kantaa selässään, sillä siihen ei kuulu etupuolelle tulevaa remmiä. Äidin (ja varmasti Lilianinkin;)) silmää mielyttää erityisesti Elodie Detailsin reput. Tämä sinipohjainen kukkakuosi olisi mukavaa vaihtelua vaaleanpunaiseen. 

Nuken hoitotarvikkeet on takuuvarma hitti

Kolmas lahjatoive on Lilianille se ehkä kaikkein mieluisin. Siihen liittyy kaikki nuken hoitamiseen tarvittavat välineet. Nukke on Lilianille todella tärkeä ja se kulkee mukana aina reissussa. 
Neljäs lahjatoive on taas hyödyke. Ollaan VIHDOIN! luovuttu tuttipulloista, joten nyt on tarve laadukkaille juomapulloille. Juomapullo kulkee meillä aina mukana matkassa, joten sen laatuun ja käytännöllisyyteen olisi myös hyvä panostaa. Lifefactoryn flip cap mallinen pullo tulee varmasti kotiutumaan meillekin jossain vaiheessa. Pullossa on nimittäin myös kätevä kapea nokka, jonka avulla taaperokin pystyy juomaan liikkeessä. 
Meillä suosiossa on myös palapelit. Lilian osaa jo hienosti koota esimerkiksi 8-palan pelin, joten uudet pikkuista haastetta vaativat pelit ovat varmasti mieluisa lahja. Löysin myös nettikaupasta kollaasissa olevan lattiapalapelin, jota voisi kätevästi käyttää myös alustana muissa leikeissä tai siitä voi koota vaikka laatikon. 
Lilian rakastaa myös eläimiä! Fisher Pricen  erilaisia ääniä pitävä maatila on varmasti monen taaperon lahja listalla! 
Syksyn ja talven tullen myös vaatekaappi kaipaa täydennystä. Tällä viikolla teinkin jo inventaarion ja tyhjensin kaappia kesävaatteista, eli nyt taas mahtuu uusia ihanuuksia syksyä varten. Erityisesti päiväkotia ajatellen tarvetta on perus neuleille, collegepaidoille ja housuille.
Toivottavasti postaus antoi jotain vihjeitä niille, jotka pohtii lahjoja taaperoille! 🙂 
Mitä te olette antaneet 2-vuotis lahjaksi? 

9 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Heheei, onnea tuttipulloajan päättymisestä! Hienoa! Muista muuten, että flip cap -korkki ei ole "vedenpitävä", eli täysi pullo pitää kantaa pystyasennossa, koska korkki vuotaa. Ainut ei-vuotava on se pillikorkki. Meillä oli semmoinen, kunnes mä viimeviikolla rikoin sen 🙁 Arrgh..

 2. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Hyviä vinkkejä 🙂

 3. Saija kirjoitti:

  Oijj, ihanaa – kiitos vinkeistä! Mulla on pää lyönyt aivan tyhjää, kun on kyselty lahjatoiveita 😀 Ja onnittelut muuten tuttipullosta luopumisesta – meillä se edelleen käytössä. Tosin vois ottaa sen kyllä sellaseks "kaks-vee-tavoitteeks" ;))

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Aa, en tiennytkään! Kiitti vinkistä 🙂 Noo pakko myöntää myös, että hieman myös takapakkia otettiin tuttipullon kanssa, kun Kimmo kaivo ne esiin, kun Lilian tuli kipeeksi 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiva kuulla, jos on apua! 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah joo no mäkin oon vaan kyl sanonut, että jotain kivoja vaatteita ja leluja 😀

  Kimmo itseasissa meni kaivaa ne takas esille, eli meilläkin on taas iltamaidot tuttipullosta (ja yölläää…) 😀

 7. Saija kirjoitti:

  Älä ny, mä jo esitin siskolleni toiveen että petivaatteet :))
  Voi ei… 😀 No täälä ei kuule yhtään paremmin mee.. Joi iltamaidon ysin aikaan kuten normaalisti, niin eikö huuda tuolta sängystä vielä kymmenen aikaan, että "tahtoo lisää mammaa" .. *huoh* ;))

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  No petivaatteet on tarpeellinen kyllä 😀

  Joo on nää kyllä aika rasittavia välillä 😀 Ehkä ne vielä joku päivä osaa mennä ite nukkumaan ilman showta 😀

 9. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi ei 😀 Noi kipeeks tulemiset on just niin niitä sudenkuoppia. Me kun jätettiin tutti pois, niin mä vannoin, että ainoastaan, jos poika joutuu sairaalaan, niin voidaan ottaa tutti takaisin kehiin 😀 Meillä kun siinä oli vielä se tarina, että vietiin ne tutit pienille lampaille, niin olishan siinä vesittynyt koko tarina ja tavallaan tullut petettyä luottamus meihin.. No, onneksi siinä kaikki meni sit hyvin! Ja kyllä tekin siitä pullosta pian pääsette eroon <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *