Hae
Love Beyond Words

Paluu arkeen

Kuukauden mittaisen lomailun jälkeen paluu arkeen oli edessä myös minulla ja Lilianilla. Paluu arkeen ei ole ollut helppo, sillä päiväkotiin totutteleminen on pitänyt aloittaa periaatteessa alusta. Meidän kohdalla kesätauko ja päivystykset osuivat pahaan saumaan, sillä Lilian oli juuri sopeutunut uuteen arkeen omassa ryhmässään ja meni joka aamu innoissaan leikkimään. Parin kuukauden mittaisen tauon jälkeen kuitenkin aamut ovat alkaneet itkulla, jota on riittänyt myös päivän aikana paljon. Koti-ikävä on iskenyt aina, kun mitään mielenkiintoista tekemistä ei ole ollut. Viime viikonlopun aikana neidille nousi myös kuume, jonka olen nyt yhdistänyt aika varmasti hampaisiin. Yöt ovat vielä huonompia verrattuna normaaliin. Nyt päällä on myös yskä, joka vaikeuttaa unia entisestään, eli todellakin täällä on palattu arkeen aika karulla tavalla. 
Huonoista öistä huolimatta olen nauttinut, kun pääsee vihdoin tekemään sellaista hommaa mistä itse haluaa saada oppia ja kokemusta. Mielenkiintoinen työ antaa kyllä mielettömästi voimaa arkeen, vaikka kotona sujuisi hieman itkuisemmissa tunnelmissa. Toivotaan kuitenkin, ettei flunssa jatkuisi meillä kaikilla koko syksyä/talvea sillä verottaa todella paljon meidän kaikkien jaksamista. 
Lapsen sairastelun myötä varmasti joutuu turvautumaan enemmän myös sairaslomiin. Keväällä/kesällä tämä ei olisi ollut iso ongelma sillä olisin mielellään jäänytkin kotiin, sillä en tehnyt kovinkaan merkityksellista hommaa. Nyt kuitenkin, kun olen vasta opettelemassa uutta alaa niin on tärkeää oppia kaikki mahdollinen nopeasti. Työntekijänä olen ehkä liiankin tunnollinen ja minua harmittaisi, jos joku muu joutuisi tekemään minunkin työt. Tänään juuri tarkistin omat palkansaajat, joita on 453. Töitä siis varmasti riittää ihan omissa hommissa koko päiväksi. Toki lapsiperheen arkeen kuuluu sairastelut, joten varmasti jokainen ymmärtää, että poissaoloja tulee olemaan tämän takia myös minulla. Onneksi tiimi osaa jakaa tasaisesti hommat kaikkien kesken, ettei kukaan huku töihin, vaikka työpari sattuisikin olemaan sairaana. 
Tällä viikolla meillä on ollut kirppari pöytä Vantaan femmatorilla, josta kannattaa käydä haalimassa ihanuuksia omalle pienelle pöydästä numero 223. Ollaan hankkiuduttu eroon lähes kaikesta vanhasta, sillä säilytystilat on aika rajalliset ja jos joskus uusi vauva tulee, niin on kivaa päästä ostamaan kaikkea uutta ja ihanaa. Tänään sain myös valmiiksi kutsukortit, joita oon väsännyt jo muutaman illan. Helpommalla oisin ehkä päässyt, jos olisin tilannut ne ihan valmiina. Esittelen ne ensi viikolla teillekin, kunhan kutsut löytävät päämääräänsä. 
Mukavaa viikonlopun odotusta! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *