Hae
Love Beyond Words

Mekko

Välttääkseni viime hetken paniikin, niin vuonna aloin tänä(kin) vuonna selailemaan mekkovalikoimia netin syövereistä jo paljon ennen itse synttäripäivää. Mekko saapuikin meille postissa jo kuukausi sitten ja se on TÄYDELLINEN. Tänäkin vuonna löysin mekon Lilianille Ebaystä. Olen myös tehnyt sieltä muutaman huti ostoksen, mutta synttärimekot ovat olleet yhtä ihania mitä kuva antaa näyttää. Viime vuonna neidin päälle pääsi oikein kunnon prinsessa mekko, jota pääsee ihastelemaan tästä. Tänä vuonna mekko on ehkä hieman hillitympi, mutta silti juhlava niinkuin päivän sankarilla kuuluukin olla.

Mekon yläosa on ihanaa valkoista kimaltevaa ruusumaista kuviointia, joka on samantyylistä mitä edellisenä vuotenakin. Toinen ihana yksityiskohta on mekon hopeinen rusetti. Alaosa puolestaan on persikan väristä tylliä. Mekko on juuri sellainen mitä olin salaa haaveillut löytäväni ja uskoakseni se on myös Lilianin mieleen, sillä aina mekon nähdessään hän sanoo ”hienoo!”.

Tärkein asia juhlien järjestelyissä on siis pois päiväjärjestyksessä, kun sopiva vaatekappale on löytynyt. Myös kutsut on postitettu, koristeet tilattu  ja tarjoilut mietitty. Tarjoilujen toteutus onkin sitte taas ihan eri asia… 

12 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Kaunis mekko! 🙂

  Mie en ole uskaltanut tilata Ebaysta mitään, pelkään, että ihanan tylliunelman sijaan saisinkin kankeaa hyttysverkkoa ja että värit olisivat ihan väärin. 😀

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Haha, mahtavaa!! Mun päähän ei ole vielä sekunniksikaan mahtunut ajatus, että pitäis Nopsulle vissiin siis pukea synttärijuhlaan jotain muuta kuin leggarit ja lököpaita 😀 APUA!! Kiitos muistutuksesta! Se on vissiin lähdettävä sit paniikkishoppailee edellisenä viikonloppuna 😀

 3. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Voi aoua miten suloinen! ♥

 4. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Niin suloinen että unohtui kirjoitustaitokin! 😀 Apua piti lukea! 😉

 5. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Ihana mekko ja jotenkin näen sen Lilianin päällä, sopii hänelle varmasti hyvin. 🙂

 6. Saija kirjoitti:

  Voih, miten i h a n a mekko! <3

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se on kyllä aika arpomista mitä sieltä uskaltaa tilata 😀 Omat vaatteet on kyllä järestään olleet aika katastrofeja 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nooo ei kait se niin justiinsa oo, kunhan päivänsankarilla on kivaa 😉

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin suloinen, että menee ihan lukkoon tuosta suloisuudesta 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo ollaan testattu parikin kertaa ja sopii hyvin hänelle 🙂 On just oikeen kokoinenkin! 🙂

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hihiii, on kyllä <3

 12. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Onneks kaapista löytyi söpö kauluspaita sekä punaiset farkut 🙂 Huh! Kriisi vältetty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *