Hae
Love Beyond Words

Syksyinen välikausi

Enää ei paljon ilman kunnon ulkovaatteita lähdetä ulkoilmaan, joten on aika kurkistaa miltä näyttää meidän syksyinen pukeutuminen. Tällä kertaa olin jopa suht ajoissa liikenteessä vaatehankintojen kanssa, sillä takki ja housut ovat olleet kaapissa odottamassa jo reilun kuukauden. Löysin tämän aivan ihastuttavan Reiman vk-takin kesän alennusmyynneistä ja se istuu täydellisesti neidin päälle. Takissa on hieno leikkaus ja se on aika pitkän mallinen, joten se suojaa pahimmilta syksyn viimoilta. Housut puolestaan on Name It:n softshell housut. Olen kuullut Name It:n shoftshell vaatteista pelkkää positiivista ja olen kyllä ollut tyytyväinen näihin muutaman viikon käytön perusteella. Ne vaikuttaa juuri sopivan lämpimiltä näihin keleihin, ne istuu mukavasti käytössä ja niitten pitäisi olla myös niin vedenpitävät ettei välttämättä tarvitse edes laittaa kurahousuja vesikeleilläkään.  

Lenkkareina meillä toimii adidakset. Nämä ei ole mitään goretex materiaalia, joten turvaudutaan vähänkin märällä keleillä kumppareihin. Lenkkareiden ja kumppareiden lisäksi meiltä löytyy syksyksi yhdet tennarit sekä mustat biker tyyliset saappaat, jotka olivat jo keväällä käytössä, mutta oikeastaan nyt vasta sopivat.  Asusteista löytyy mm. tuo ihana jo keväällä käytössä ollut ruusuke pipo sekä H&M kaulahuivi. 

Tämä on ensimmäinen välikausi, kun ostin myös takin ja housut. Tällä hetkellä ainakin käytössä on ollut pelkkä tämä yhdistelmä, sillä kelit ovat olleet suht lämpimiä vielä. Uskoisin kuitenkin, että käyttöä tulee vielä meidän viimekeväiselle haalarille, varsinkin kun kelit alkavat lähestyä pakkasta ja räntää sataa niskaan. Mitään ns. kauppatakkia meillä ei tällä hetkellä ole, koska tuo Reiman vaaleanpunainen takki on sopiva myös hienompiin menoihin. Hieman viileämpiin keleihin on sitten kaunis mustavalkoinen villakangastakki viime keväältä. 

Joko teillä on kaivettu kaikki ihanat syksyiset vaatteet esille? 


4 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Toi asu on tosi söpö 🙂 Olin itse ajatellut, että N menee hyvin vielä tämän talven ihan pelkällä haalarilla, mutta jotenkin nyt kun nää alkaa olla jo niin "isoja lapsia", niin houkuttaisi joku tuommoinen housut-takki -yhdistelmä. No, meillä tuli ostettua keväällä niin hyvä vk-haalari, että sillä mennään. Ehtiihän sitä housua ja takkia pitämään sitten lopun ikäänsä 🙂 Ja onhan haalari sit kätevä, kun möyrii tuolla pihoilla. Kauppareissuille (autolla tehtäville) kyllä pitää talveksi olla joku vaan takki, ettei silloin tarvitse aina alkaa koko haalaria pukemaan..

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo meilläkin menee viel tän syksyn keväällä ostettu haalari, joten raaskin ostaa sitten tuollaisen takki/housu yhdistelmän. 🙂 Ja kyllähän tuo tekee paljon isomman näköseksi. 😀 Mun mies aina unohtelee nuita ulkovaatteita päiväkodille, niin on hyvä olla varuilta myös toiset. 😀 Viimekin viikolla päiväkodille oli jäänyt housut ja varmaan takkikin, ja sitten Lilian tulikin kipeeksi, niin käytettiin sitten haalaria.

 3. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Moi!
  löysin jotakin kautta blogiisi ja oon täälä nyt lueskellut hyväisen tovin sun kirjoituksia. Ihana tuo vk-setti!! Meillä on nyt neiti-veellä ekaa kertaa käytössä pelkkä takki ja housu yhdistelmä,saa nähdä pärjätäänkö. Meillä on ollut vk vaatteet muksuilla jo parisen viikkoa käytössä,kurikset on kyllä vielä ollut kaapissa=) Tervetuloa vierailemaan tuola mun blogissa unelmienelamista.blogspot.fi Aurinkoisen syksyisiä päiviä!!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hei!

  Kivaa, että löysit blogiini! Ihanaa aina saada uusia lukijoita 🙂 Voihan sitten aina käydä ostamassa haalarin, jos näyttää siltä että vilu yllättää, mutta varmasti pärjää aika pitkälle jos laittaa alle vaikka fleecehaalarin. 🙂

  Pitää käydä kurkkaamassa sinunkin blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *