Hae
Love Beyond Words

Meidän päivä

Pitkästä aikaa ihan perinteinen meidän päivä postaus. Viimeksi kun tälläisen tein Lilian oli vuoden ikäinen ja olin vielä ihan kotimammana. Nykyään päivät ovat siis hieman erilaisia ja vauhdikkaampia. Minun päivä alkaa yleensä klo 6, kun herätyskello soi liian aikaisin. Näin syksyn tullen tuo pirinä korvissa on entistä ärsyttävämpää, sillä ulkona on vielä täysin pimeää. Laitan yleensä itseni nopeasti kuntoon (jos en vahingossa nukahda uudestaan) ja pyrin olemaan työpaikalla jo klo 7 aikoihin. Onneksi työmatka on lyhyt ja busseja menee 10min välein, niin en ihan minuuttipeliä myöskään liukuvan työajan ansiosta herääminen ei ole. 
Työpäiväni on yleensä 7-15 tai n.8.30-16.15 niinä aamuina kun vien Lilianin. Työpäivät ovat menneet ainakin näin aluksi vauhdikkaasti, sillä opeteltavaa on ollut paljon. En halua ollenkaan kehua itseäni, mutta olen ollut myös aika nopea oppimaan ja tällä hetkellä kaikki rutiinit menee jo itsenäisesti. Eilen sain päätökseen loppukuun palkanmaksu ajon tarkastamisen ja nyt siis palkat PITÄISI mennä oikein loppukuun palkansaajille.
Klo 15 suuntasin töistä kotiin hakemaan pikku neidin päiväkodista. Hänen päivänsä ovat tällä viikolla menneet jo todella mallikkaasti. Lilian on tykännyt paljon esimerkiksi satuleikeistä. Saapuessani eilen päiväkodille, oli Lilian makoilemassa penkillä ilman sukkia ja veti itseään siinä edes takaisin iloisesti.

Kotiin päästyämme n. 16 annetaan pusuja ja ruokaa Milolle. Laitetaan meidän iltaruoka valmistumaan, jonka jälkeen päästään ulkoilemaan. Joinain päivinä aikaa kuluu myös kaupassa käyntiin tai muihin aktiviteetteihin. Näillä Kimmon päivystys viikoilla olen yksin iltaan asti, joten koitan myös treffailla kavereita Lilianin kanssa iltapäivästä.  

Noin 17.30 ruoka on valmista ja päästään syömään. Eilen tehtiin todella perus kotiruokaa, joka on ehdottomasti neidin lempparia! 😀 Jostain kumman syystä jaksan paremmin tehdä ruokaakin Kimmon iltaviikoilla, kun illat on pakko aikatauluttaa niin, että itse kerkeää kaiken tekemään eikä voi turvautua toiseen. Plus omaa aikaa ei ole, niin en voi karata minnekään lenkillekään. Siivoaminen on ainoa asia mikä on ehkä hieman unohtunut aina… 😀

Ruokailun jälkeen yleensä leikitään sisällä tai mennään uudestaan ulos, jos esimerkiksi ollaan päiväkodin jälkeen käyty kaupassa suoraan. Eilen Lilian veti megaraivarit kun ehdotin, että oltas katsottu vaikka lastenohjelmia hetki täyden masun kanssa, mutta tää meidän neiti ei sitten yhtään innostu niistä 😀

Klo 19 aikoihin käydään suihkussa, syödään iltapalaa ja yritetään rauhottua sohvalle katsomaan salkkareita. Se onkin ainoa ohjelma toisenlaisten äitien lisäksi mitä on pakko seurata. Klo 20.00 jälkeen alkaa iltatoimet ja illasta riippuen Lilian on unilla 20.30-22.00 välillä. Jos sattuu huono ilta, niin paljon omaa aikaa ei jää päivään. Kimmo tulee ilta viikoilla välillä jo klo 19 kotiin, mutta päivystysviikoilla normaalia on, että työpäivät venähtää tästäkin.

Eilen onneksi iltapuuhat menivät suht rauhallisesti ja Kimmo hoiti nukuttamisen, joten sain keskittyä katsomaan edellis illan toisenlaisia äitejä ruudusta. Täydellinen tapa lopettaa päivä! 🙂 

Miten teidän arki sujuu? 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *