Hae
Love Beyond Words

Ideoita 2v-kuvaukseen

Meillä on viralliset 2v-kuvaukset viikon päästä, joten toiveena on että saadaan silloin nauttia kauniista syyssäästä, sillä kuvaukset olisi tarkoitus toteuttaa ulkona. Tälläkin kertaa kuvaajana toimii todella lahjakas Susanna Hynynen, jonka kanssa kuvia ollaan räpsitty jo raskausaikana sekä 1-vuotiskuvauksissa. Tällä kertaa tarkoituksena on myös ottaa ensimmäiset virallisemmat perhekuvat. Saa nähdä miten käy, sillä 2-vuotias vilkas taapero asettaa varmasti hurjasti haastetta kuvaus tilanteeseen.

Olen etsinyt inspiraatiota kuviin jo netin syövereistä, joten omat toiveet kuvien suhteen on nyt aika hyvin selvillä. Toivon, että kuvissa välittyy osaksi herkkyys sekä hauskuus. Mitään poseerauskuvia ei toiveissa ole ja sellasia ei tuskin kovin helposti saisikaan.

Perhekuvissa haluan syksyn tunnelmallisuutta sekä osaksi myös tyylikkäitä ja herkkiä mustavalkoisia kuvia. Tämä ensimmäinen kuva on yksinkertaisesti kaunis. Etualalla ihana prinsessa ja takana ylpeät vanhemmat.

Mitään sen kummemmpaa rekvisiittaa en tarvitse kuviin, sillä ulkoilma itsessään sekä kauniit maisemat ja syksyn lehdet ovat varmasti tarpeeksi antamaan kuviin väriä ja tunnelmaa. Olisi kuitenkin kiva, jos saataisiin kuvattua esimerkiksi sillan, veden tai penkin vieressä.

Ylläoleva juoksu kuva olisi ainakin hauska idea toteuttaa ja sen luulisin onnistuvan aika helposti. Lilian tuskin muuta tekee, kuin yrittää karkuun joka tilanteessa 😉 Hauska idea olisi myös saada Lilian pitämään käsiään silmiensä edessä, kun pussataan takana. Se kuinka mahdollinen tälläinen on toteuttaa onkin sitten ihan eri asia..

Toki 2-vuotiaan täytyy päästä myös yksin loistamaan kuvissa. Lehtien avulla varmaan saadaan yksi pieni taaperokin pysymään hetken edes paikoillaan. 

Perhekuvien ja Lilianin yksittäisten kuvien lisäksi haluaisin myös tunnelmallisia kuvia kahdestaan pienen prinsessan kanssa. Odotan erityisesti minkälaisia kuvia saadaan isä-tytär asetelmalla. Ne on vaan niin suloisia yhdessä <3

 Jos haluatte käydä ihastelemassa meidän 1-vuotiskuvia, niin sinne linkki löytyy tästä.

 Kannattaa myös käydä kurkkaamassa Susanna Hynysen kotisivut, mikäli etsinnässä on yksinkertaisesti täydellinen valokuvaaja.

2 kommenttia

  1. MinnaManna kirjoitti:

    Me otettiin Emmistä 1-vuotiskuvat syysmaisemissa ja niistä tuli aivan ihania joten jos sää suosii, teidän kuvista tulee varmasti myös loistavia. Onko teillä ketään tuttua joka voisi tulla kuvauksiin mukaan? Me ollaan saatu Emmistä kuva tuosta, kun hänellä on kädet silmien edessä. Opetettiin tytölle kukkuu leikki. Toinen ottaa kuvan ja toinen leikkii kameran takana kukkuu leikkiä niin tyttö lähti matkimaan tätä. Jos teiltä löytyy joku tuttu joka tuntee Lilianin hyvin niin suosittelen, että ottaisitte hänet mukaan "viihdyttämään" ja "huijaamaan" tyttöä kuvauksiin 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kiitos vinkistä! Pitääkin miettiä olisiko ketään sellaista, joka haluaisi lähteä mukaan kuvauksiin 🙂 Varmasti ois todella hyvä apu muutenkin, kun ois joku joka koittas saada aina kiinni tuon karkulaisen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *