Hae
Love Beyond Words

Synttäri valmisteluja

Enää vajaa kaksi viikkoa neidin 2-vuotis päivään! Ihan käsittämätöntä miten nopeasti tämä vuosi on hujahtanut, sillä vastahan suunnittelin 1v-juhlia. Tänä(kään) vuonna ei varmasti vältytä pienimuotoiselta stressiltä mitä meidän perheen keskipisteen juhlien suunnittelu ja toteutus aiheuttaa, mutta nyt ainakin pyrin ottamaan vähän rennommin. Totuushan kuitenkin on se ettei Lilian tule muistamaan näistäkään juhlista yhtään mitään vähän vanhempana. En voi kuitenkaan itselleni mitään ja tykkään siitä, että tarjoilut ovat hyviä sekä koti nättinä.

Tänä vuonna meillä on juhlissa väreinä vaaleanpunaista, hopeaa ja valkoista. Nämä samat värit olivat esillä jo kutsukorteissa, jotka lähtivät sukulaisille.Synttäreille tulevat koristeet on tilattu ebaystä ja osan myös olen väsännyt itse. Kaikki koristeet alkaa olla nyt valmiina juhlapäivää varten.

Tarjoilut on myös selvillä. Maanantaina testasin macarons-keksejä työkavereilla ja sain hyväksynnän tarjota niitä myös juhlissa. Tämän lisäksi tarjolla on myös paria muuta makeaa vaihtoehtoa ja suolaista. Suolainen puoli on vielä hieman  mietinnässä, kun mieheni on lupaillut tekevänsä sen itse, mutta rohkenen hieman epäillä tätä.


Päiväsankarina
hurmaan ja keikistelen.
Vieraiden kanssa juttelen
ja Paljon Onnea lauleskelen.
Koko juhlapäivän touhuan.
Illalla pupun kanssa nukahdan,
kun taas seuraavan päivään herään iloiten.
Toivottavasti pääset jakamaan ainutlaatuisen
päivän kanssani


Onko kellään muulla tiedossa juhlia lähiaikoina? 

2 kommenttia

  1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

    Voi kun jaksat panostaa! Mä just kävin kaupasta hakee valmisjuttuja ja koetetaan mennä minimivaivalla. Lauantaille on vielä mun hyvän ystävän tuparit, niin sekin iltapäivä/ilta menee siellä. Ja hehe, meillä kans J lupasi leipoa suolaisen, mutta rohkenen myös hieman epäillä 😀

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Hahha no en ees tee mitään älytöntä, kun jakaa hommat kuukauden ajalle 😀 Eniten toki menee sitten aikaa, kun pitäs leipoo tarjottavat, mutta nekin pystyy tekemään parina päivänä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *