Hae
Love Beyond Words

#Blogitarina

Sain kivan haasteen Kaikkea pientä blogin Riikalta. Haaste kuulosti todella mielenkiintoiselta ja se sattu myös hyvään väliin, sillä tässä kuussa tulee täytyyn tasan kaksi vuotta bloggailua.

Haasteen säännöt ovat seuraavat: (saa kopioida omaan blogiin)

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).

2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.

3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.

4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteen ja kenet haastat mukaan.

5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkun kuvan yhteyteen tagi #blogitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogitarina -haasteen käynnisti Kototeko -blogi.

Blogini tarina alkoi lokakuussa 2013 pari viikkoa pikku neidin syntymän jälkeen. Olin koko raskausajan tiiviisti seurannut muutamaa odotusblogia ja synnytyksen jälkeen halusin alkaa itsekin ikuistamaan muistoja pikkuvauva ajasta talteen. Blogi on lähes koko ajan keskittynyt lähinnä elämään vauva- ja taaperoarjessa. Välillä olen innostunut kirjoittelemaan myös muista aihealueista. Mitään mullistavia kehitysvaiheita ei ole siis ollut, vaikka varmasti kehitystä on tapahtunut suuresti tekstin ja kuvien saralla. Tämä on varmasti nähtävissä myös nuissa bannereissa. Pari ekaa banneria on kivasti jpg. muodossa. 😀 Olen kuitenkin ollut tyytyväinen kaikkiin ulkoasuihin, vaikka loppukohden ehkä myös bannerit ovat olleet ehkä hieman taidokkaammin tehtyjä. Suosikkeja on erityisesti tuo jouluaiheinen banneri viime vuodelta sekä nykyinen. 
Alkuun blogilla oli vaan muutama aktiivinen lukija sekä oma perhe. Oma perhe olikin myös yksi suurimmista syistä miksi aloin blogia kirjoittamaan. Omat sukulaiseni asuvat 500km päässä, joten meillä on harvoin mahdollista nähdä livenä. Blogin kautta he kuitenkin pystyivät seuraamaan meidän elämää kuvien kera ihan reaaliajassa. Ajan mittaan myö lukijoita on kertynyt ja on ollut ihana huomata, että jotkut ovat pysyneet matkassa lähes koko blogi historian ajan!

”Blogi uran” aikana olen päässyt mukaan myös muutamiin mielenkiintoisiin yhteistöihin. En ole nähnyt juurikaa vaivaa lukijakunnan kasvattamiseen, joten juurikaan missään bloggaajille suunnatuissa tapahtumissa en ole käynyt. Ainut tapahtuma missä olen ollut edustamassa blogia on ollut tämän vuoden lapsimessut, vaikka olihan siinäkin oma viehätyksensä kulkea blogin nimilappu rinnassa 😉 

Ehkä kuitenkin suurin anti mitä bloggaaminen on antanut minulle on ollut lukijoilta saadut kommentit. Tän blogin kautta saatu vertaistuki on ollut mielötöntä, sillä suurimmaksi osaksi kommentoijilla on saman ikäisiä lapsia. Olisinkin varmaan ihan pulassa lapsen kasvatuksessa ilman tätä pikku harrastusta 😉

En ota turhaa stressaamista bloggaamisen suhteen, vaikka tällä hetkellä kerkeän enää postailla valitettavan harvoin. Minusta on ihana välillä palata vanhojen postauksien pariin ja ihmetellä esimerkiksi kehityspostauksista miten pieni Lilian on vähän aikaa sitten ollut.  Erilaiset fiilikset vauva-arjessa on myös varmasti hyvää terapiaa silloin, jos toinen lapsi tulee maailmaan. Niiden lukeminen antaa voimia, että vaikeimmistakin vaiheista päästään kyllä yli! 

Haastan mukaan seuraavat blogit jakamaan oman #blogitarinansa:
These Are the Days – Pirita
MammaMiia  -Miia
PikkuPeikkoPrinsessat -Elina
Pieni tytön tylleröinen -Tuija

6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Tuo sun nykyinen banneri on kyllä aivan ihana. 🙂

 2. kaikkeapientä kirjoitti:

  Kiva kun otit haasteen vastaan! 🙂

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi kiitos ihanasta haasteesta! Nämä on niin kivoja 🙂 Ja komppaan Terhiä, että tämä nykyinen banneri on tosi ihana! Itseäkin huvittaisi jälleen uusia banneria, mutta inspiraatio antaa odotuttaa 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos, itsekin tykkään! 🙂 Mutta ehkä innostun kohta tekemään jotain syksyisempää tai talvisempaa banneria 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tää oli kyllä tosi kiva haaste! 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ole hyvä vaan! 🙂 Tää oli kyllä kivan erilainen, kun sai muistella menneitä 🙂

  Joku syksyinen banneri vois olla kiva. Pitäs vaan saada joku mieletön inspiraatio itekin sellaseen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *