Hae
Love Beyond Words

2v juhlat!

Viime viikonloppuna vietimme Lilianin 2v juhlia. Juhlat sujuivat hienosti ilman suurempia kiukutteluja niin lasten tai vanhempien toimesta. Hieman pientä stressiä aina tälläiset juhlat aiheuttaa, sillä onhan nää aika rankkoja tapahtumia vanhemmille. Tällä kertaa kuitenkin synttäreiden ajoitus osui hyvin ja vieraat saapuivat kivasti eri aikoihin. Yhteensä vieraita oli vajaa kolmekymmentä, joten hulinaa riitti koko päiväksi. Paikalla oli molemman puolen sukulaiset, kummeja ja kavereita (lapsia ja aikuisia). 
Nämä olivat myös ensimmäiset juhlat, josta huomasi että Lilian oli selvästi innoissaan tulevasta. Toki asiaa auttoi se, että tiedossa oli, että synttäreillä on tarjolla kakkua ja paljon herkkuja! Synttäreitä on nimittäin riittänyt lähi aikoina. Myös paketit olivat kaikki mieluisia ja neiti availi niitä ihan tohkeissaan. Lahjaksi Lilian sai mm. uudet hienot vaunut, kaksi nukkea, vaatteita, palapelejä, legoja, lääkärinlaukun ja uuden repun. 
Tarjoilut juhliin tehtiin kaikki itse ja Kimmo myös onnistui haastavassa tehtävässään suolaisen tarjottavan kanssa erinomaisesti. Kuulin jopa puhuttavan, että se olisi ollut parasta voileipäkakkua mitä on koskaan syönyt 😉 Täytekakku piti olla kaunis Brita-kakku, mutta toteutuksessa ilmeni taas pienimuotoisia ongelmia ja siitä tuli epämääräinen mango-passion marenkikermakakku 😀 Onneksi kuitenkin maku oli suht siedettävä. Lisäksi tarjolla oli macaronseja, daim-suklaakuppikakkuja, pieniä kinkkupasteijoita prinsessa keksejä ja sipsejä. 

Koristeena meillä oli valkoisia ja pinkkejä pompomeja, pinkkejä sydän ilmapalloja, iso 2-muotoinen ilmapallo sekä itse tehdyt hopeiset paperiviuhkat.

IHANA päivä, josta jäi Lilianille kaunis muisto hetkeksi ainakin. Liliania muistettiin myös tällä viikolla päiväkodissa, sillä hän oli saanut puhaltaa kynttilän ja hänelle oltiin askarreltu kortti. Neiti on vieläkin tohkeissaan synttäreistä ja toivoisi, että joka päivä olisi synttärit 😀 Meidän vanhempien pelastuksi onneksi kuitenkin me joudutaan järjestämään kyseiset pippalot omalle neidille vaan kerran vuodessa! 

Seuraavat juhlat meillä onkin jo marraskuussa, kun juhlitaan aikuisten kesken valmistujais-pikkujoulut teemalla. Tiedossa on siis vähän rentouttavampaa menoa sekä aikuisten omaa aikaa. Ihana saada meidän molempien kaverit pitkästä aikaa koolle! 🙂 

6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Lilian on kyllä niin suloinen.<3
  Teillä on varmasti ollut ihanat juhlat.

 2. Emmi / YHTEENKASVETTU kirjoitti:

  Oi ihanat juhlat 🙂 Ja hieno kakku!! Voin kuvitella kuinka innoissaan meidänkin poika on juhlista kun täyttää 2, kun 1-vuotisjuhlista ei oikein vielä tuntunut ymmärtävän 🙂

 3. Minnaa kirjoitti:

  Oi, ihania synttärikuvia! Suloinen Lilian. ❤

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Oli ihanat, vaikkakin täynnä kiirettä! 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Joo nyt 2-vuotiaana juhlat on jo ihan eri juttu, kun tajuaa herkkujen ja lahjojen päälle 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *