Hae
Love Beyond Words

Syksy

Syksy on aina ollut minulle uusien alkujen aikakausi. Lapsena se merkitsi uudelle luokalle siirtymistä ja aikuisena uuden koulutuksen alkamista tai uutta työpaikkaa. Suurin elämää mullistava tapahtuma sattui kuitenkin vuodelle 2013, kun tulin ensimmäistä kertaa äidiksi. Nyt tätä matkaa ollaan kuljettu jo reilut kaksi vuotta. 
Tänä vuonna syksyn tullen tapahtui myös pari aika ihanaa asiaa. Toisenhan te jo tiedettäkin, kun kerroin jo jokin aika sitten, että sain töitä omaa koulutustani vastaavasta paikasta. Edelleen fiilis töissä on super hyvä, sillä on ihanaa oppia joka päivä jotain uutta ja saada positiivista palautetta. Esimerkiksi viime viikolla sain yhden yh-mamman erittäin tyytyväiseksi, kun hän sai aika kivan summan lisää kuukausipalkan päälle. Toki palkanlaskijan ammatissa joutuu kertomaan myös todella ikävä uutisia, mutta vihaisilta asiakas puheluilta olen vielä onneksi välttynyt. 

Toinen suuri asia meidän perheelle tänä syksynä tapahtui tällä viikolla, kun meidän ostotarjous hyväksyttiin! Löysimme siis ensimmäisen oman kodin. Se on täydellinen ensiasunto, vaikka haaveilemaa pihaa siitä ei löydykään. Tärkeemmäksi kriteeriksi nousi kuitenkin se, että se sijaitsee samalla alueella missä nytten asumme. Tällä tavoin vältymme asuinalueen vaihdokselta ja mahdollisesti myös päiväkodin vaihdolta. Asunto on uudehko kerrostalo kolmio, josta varmasti tulette kuulemaan paljon lisää, kunhan saamme tavarat uuteen kotiin ja aloitettua kauan odotetun oman kodin sisustusprojektin! 

Tänään Lilianin kummitäti oli pari tuntia leikkimässä neidin kanssa, kun Kimmo pääsi kokeilemaan lentosimulaattoria. Oli kivaa päästä tekemään jotain erilaista kahdestaan ja päästiin jopa turvallisesti alas Kimmon ohjaaman lentokoneen kyydissä! Olen ollut todella huono antamaan Liliania kenenkään muun kuin mummin hoitoon, mutta tänään viimeistään tajusin kuinka helppoa on jättää hänet esimerkiksi tädin hellään huomaan. Kaikki kaverini ovat varmasti hänelle tuttuja ihmisiä, jotka Lilian saa varmasti puhuttua pöyrryksiin hänen hömpötyksillään. Ihanaa, kun hän osaa kertoa omat toiveensa ettei enää kenenkään tarvitsi paljon arvailla mitä hän milloinkin haluaa. Tämä varmasti helpottaa, jos joskus joku täti-ihminen leikittää neitiä 🙂 

Huomenna puolestaan minusta tulee ensimmäistä kertaa kummitäti! Vietämme suloisten kaksoispoikien ristiäisiä, joista toisen kummeja meistäkin tulee. Lilian on ihan tohkeissaan vauvoista ja päivittäin vaatii myös vauvoja myös meille 😀 Ehkä sekin päivä vielä joskus koittaa (toivottavasti kuitenkin yksikössä :D) 

2 kommenttia

  1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Onnea uudesta kodista ja kummiksi tulemisesta. 🙂
    Ihania kuvia.♥

  2. Minnaa kirjoitti:

    Oijoi, onnea uudesta kodista ja kummiudesta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *