Hae
Love Beyond Words

Valoa!

Edessä on pitkä ja pimeä syksy ja talvi, joten pikkuhiljaa olen alkanut kaimaan esille kynttilöitä ja valoja. Mitään ihmeellisiä sisustusviritelmiä ei enää tähän asuntoon ole tulossa, mutta pakko oli silti ostaa pari uutta kivaa valosarjaa. Ensimmäinen niistä on tuo parvekkeelle viritetty hehkulampun muotoinen valosarja. Tämä ihanuus löytyi ihan lähi prismasta, mutta vastaava löytyy esimerkiksi Hobby Hallista.

Toisen valosarjan löysin Jotexilta vain 6e hintaan, sillä uusille asiakkaille on -50% tarjous kalleimmasta tuotteesta. Meille kotiutui värivaihtoehdoista puna-valkoinen, sillä pikkuhiljaa alan jo valmistautumaan joulun odotukseen. Odotan jo nyt innolla tulevaa joulun aikaa, sillä tämä joulu on ensimmäinen, jota varmasti Liliankin tulee odottamaan pieni jännityksen tunne masussa.

Lisäksi olen kaivanut esille jo aikaisempina vuosina esillä olleet Ikean kynttilänjalat sekä muutamia kynttilöitä. Kynttilöitten polttaminen on pikku mimmin hereillä ollessa valitettavasti turhan vaarallista, joten tänä syksynä varmaan turvaudutaan sisällä aika pitkälti ledeihin. Uuden kodin myötä olen etsinyt inspiraatiota netistä myös uusiin valoratkaisuihin ja ainakin houkuttelisi toteuttaa uudessa kodissa jonkinlainen pitkä ledivalaistus eteiseen, sillä myös siellä meillä on pitkä käytävä.

Joko teiltä löytyy kotona valoa syksyn pimeitä hetkiä varten? 

10 kommenttia

 1. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Löytyy jo yhdet tunnelmavalot pöydältä, sellaiset pallovalot. Kyllä ne vasn tuo kivasti valoa pimeyteen <3

 2. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Oi ihanan tunnelmallisia kuvia! Tuikkuja polttelen jo ahkerasti ja sain Lindiziltä aivan ihanan valosarjan, oikeastaan aika saman näköisen kun sulla oli se puna-valkoien tikkaissa. 🙂 Se luo aivan ihanasti tunnelmaa!

 3. Diana kirjoitti:

  Löytyy valopallot sisustustikkailla 🙂 Tein siitä postauksenkin 🙂

 4. Unknown kirjoitti:

  Jotkut vadtaavat valopallot täytyy munkin saada! Kivan näköistä teillä. Täällä poltellaan tuikkuja joka ilta, tyttö pyytää iltapala aikaan. Ja antaa kyllä olla niiden rauhassa.

 5. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Ihanasti tuo valoa pimeyteen 🙂 Tuomaski oottaa jo innoossaan että saa ripustaa jouluvalot 🙂 :F

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo olen myös suunnitellut laittavani jonkun valosarjan johonkin kippoon ja jotain muuta sälää myös sekaan. Saa nähdä mitä keksin 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kyllähän ne valot tuo aivan erilaista tunnelmaan, varsinkin jos saa polttaa oikeita kynttilöitä 🙂

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Eli ihan sama idea! 😀 Nuo pallovalot on kyllä niin kivat ja ne sopii joka vuodenaikaan. 🙂

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah Lilian ei oo vielä niin innostunut. Mutta eiköhän se viimeistään sitten, jos saadaan kuuseen jotkut kivat valot, niin vaadi että ne on päällä 🙂

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Miiitää 😀 Aika omituista käytöstä mieheltä 😀 Vaikka meilläkin mun mies on niin paha sisustuhullu, että se ei anna toteuttaa kaikkia mun ideoita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *