Hae
Love Beyond Words

Joulun odotus

Joulun odotus on lupa virallisesti aloittaa, sillä nyt mennään jo marraskuun puolella! Tänä vuonna olen jo siis erityisen ajoissa liikenteessä. Se mikä tekee tästä jouluista odottamisen arvoisen on, että Lilian alkaa olla siinä iässä, että alkaa myös itse odottamaan joulua. Uskon, että viimeistään aaton lähestyessä alkaa neitiä jännittää tuleeko niitä lahjoja ja miltä se joulupukki oikeasti näyttää. Ihanaa, kun itsellä on oman lapsen myötä se sama odottamisen fiilis, kun silloin lapsena! 
Tänä vuonna koitan myös lahjojen suhteen olla ajoissa ja muutaman lahjan olen jo kerennyt hankkiakin. Myös koristeet pyörivät paljon mielessä, vaikka haasteita asettaa se fakta, että muutetaan joulukuussa.
Kaupoissa on jo jonkin aikaa pystynyt pongailemaan kaikkia ihania joulujuttuja. Mikään kovin ihmeellistä ei ole tänä vuonna hankintalistalla, mutta jotain kivaa pientä on aina pakko saada. Seuraaviin kollaaseihin olen poiminut jouluisia juttuja Ikean, H&M:n ja Jotexin sivuilta. 

Ikeasta löytyy mm. kaunis ja yksinkertainen joulutähti valaisemaan esimerkiksi ikkunaa. Löysin myös kivoja paperisia vuokia. Ikeasta löytyy paljon erilaisia joulukoristeista, lahjapapereita sekä tarjoiluastioita. 

H&M on täynnä kaikkia pieniä sisustusjuttuja. Tykkään hopeasta sisustuksessa ja erityisesti se sopii joulun aikaan. H&M:stä löytyy paljon erilaisia tyynynpäällisiä, tuikkukippoja, tarjoiluastioita sekä kuusenkoristeita. 
Jotex on myös yksi meidän kestosuosikeista. Sieltä löytyy paljon erilaisia tyynynpäällisiä, verhoja ja valoja. Kollaasin pallovalot meiltä löytyykin jo ja kuvan kynttilikkö olisi myös erittäin tunnelmallinen joulupöydässä. 
Joko teillä odotetaan joulua? 

7 kommenttia

 1. Diana kirjoitti:

  Odotan kyllä 🙂 pääsee sisustaa kämppää joulusaksi :))))

 2. Diana kirjoitti:

  Odotan kyllä 🙂 pääsee sisustaa kämppää joulusaksi :))))

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Vielä vuosi sitten en omistanut yhden yhtä joulukoristetta. EEEEN yhtään. Edelleen perheellisenäkin olen ollut kaikki joulut äitin luona enkä koskaan ole kokenut tarvetta sisustaa omaa kotia mitenkään jouluiseksi. Sen verran me viimejouluna kuitenkin hurahdettiin, että ostettiin valkoinen tekokuusi 🙂 Se on kyllä TOSI ihana. Se oli viime vuonna ihan vaan valoilla koristeltu ja se toi siis myös valoa kivasti pimeisiin iltoihin ja aamuihin.

  Muuten kyllä huomasin tänään saman, että nyt voi jo alkaa odottamaan joulua. Mähän olen armoton sokerihiiri, joten joulu torttuineen, kakkuineen ja suklaineen on mun unelmien aikaa 🙂 (vaaka on yleensä toista mieltä) Onhan se joulu ihana breikki arkeen ja yleensä lämmintä yhdessäolon aikaa <3

 4. Minnaa kirjoitti:

  Oi, joulu! Mie olen ihmeen myöhään hereillä tän asian kanssa, yleensä suunnittelen koristeita jo lokakuussa. 😀 Tai noh, on miulla yhdet joulumyyjäiset merkattuna!

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niinpä, siitä tulee jotenkin niin lämmin tunnelma! 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah, en mäkään sillon sinkku aikoina laittanut paljon mitään joulujuttuja, mutta joululeipomuksia oon kyllä aina tehnyt vaikka jouluksi oon kotiin mennytkin 🙂

  Tänä jouluna kyllä varmaan tapahtuu oikea kunnon sekoaminen kaikkien joulujuttujen kanssa, varsinkin jos päästään ajoissa muuttamaan uuteen kotiin, niin kerkeän ne laittaa esille 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahahh 😀 Noo onneksi kerkee vielä seota 😉 En mäkään yleensä mitään kovin jouluista laita esille ennen joulukuuta, mutta esim kaikkia valoja ja kynttilöitä on kiva laittaa pimeisiin iltoihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *