Hae
Love Beyond Words

Kolme vuotta sitten…

On perjantai ja herätyskello soi vähän jälkeen klo 7. Meikkaan, syön aamupalan ja puen päälleni, jonka jälkeen suuntaan junalle ja suuntaan kohti koulua. Minulla on hyvin aikaa, sillä koulu alkaa vasta klo 9. Päivät yleensäkin ovat aika rentoja, sillä koulua on 2-6 tuntia päivässä 3 tai 4 kertaa viikossa. Silloin, kun koulussa ei tarvitse käydä pystyn hyvin tekemään tarjoilijan töitä, sillä opintotuella ei kuitenkaan pääse rikastumaan. Onneksi menot ovat minimaaliset ja kuukausittain joudun maksamaan vain parinsadan euron vuokran ja puhelinlaskun. Koulussa pystyn syömään lähes ilmaiseksi, joten ruokaankaan ei kulu rahaa juuri mitään. Myös tarjoilijan hommissa etuna on ilmaiset ruuat, joten kaupassa ei tarvitse paljon käydä.

Nyt eletään kuitenkin syksyistä perjantai päivää. Olen koululla 4 tuntia, jonka jälkeen käväsen pikaisesti kaupassa, josta mukaan tarttuu pientä naposteltavaa ja vähän kuohuvaa alkosta. Menen kotiin valmistautumaan iltaan. Tämä on ihan paras vaihe, sillä perjantai-ilta on vasta edessä. Kokkaan kavereilleni pasteijoita, juustokakkua ja kanasalaattia ja sihautan auki ensimmäisen oluen. Tämän jälkeen käyn suihkussa ja valitsen illan vaatteet ylleni. Laitan hiuksia ja meikkailen samalla nauttien hyvästä drinkistä. Koko ajan taustalla soi musiikki, joka nostattaa entisestään tunnelmaa iltaa varten.

Klo 18 jälkeen ensimmäiset kaverit saapuvat ja Ansku on tuttuun tapaan hieman myöhässä. Klo 20 mennessä kaikki kaverit on koossa ja ilta valmis alkamaan. Nautitaan hyvästä ruuasta, juomasta, musiikista ja puidaan tyttöjen juttuja. Meillä kenelläkään ei ole tällä hetkellä mitään vakavaa juttua miesten kanssa meneillään, joten miehet saa olla varuillaan illan aikana. Meidän etkot kestää lähemmäs puoltayötä, jonka jälkeen suunnataan Tiksiin Shamrockiin. Nämä Vantaan paikalliset ovat tulleet jo melko tutuiksi niitten vuosien aikana mitä Vantaalla olen asunut, mutta tyttöjen seurassa missä vaan paikassa ilta sujuu vauhdikkaasti.

Olen alkuillan aikana tekstaillut yhden tuttava miehen kanssa ja hän istuu iltaa myös kavereidensa kanssa samaisessa paikassa. Olemme illan aikana enemmän tai vähemmän samassa seurueessa, mutta uskon ettei aamuyön tunteina  enää kenellekään ole epäselvää etteikö tästä seuraisi jotain vähän enemmänkin.
Ja niinhän siinä kävi, että tuon syksyisen deitin kanssa edelleen tapaillaan hieman vakavemmin 🙂

Pakko myöntää, että joskus tälläistä ihanaa illan odotuksen tunnetta on ikävä. Erityisesti sitä, kun saa tehdä koko päivän ruokaa kavereilleen ja nauttia hyvästä musiikista. Kaiken kruunaa yhteinen aika illalla, kun voidaan puida yhdessä kaikki maailman murheet. Onneksi tälläisistä hetkistä osaa nykyään nauttia niin paljon enemmän, kun sellaisia on vain muutaman kerran vuodessa. Seuraavaan tälläiseen hetkeen on onneksi enää pari viikkoa! Tämä on myös ensimmäinen kerta raskauden jälkeen, kun olemme lähdössä yhdessä molempien kavereiden kanssa ulos, joten olen jo aika malttamattomana odotellut yhteistä iltaa! 🙂 ps. meistä Kimmon kanssa ei edes löydy yhtään yhteistä juhlakuvaa ja ei taida löytyä myöskään yhtään sellaista missä oltaisiin kaikki me tytöt :/ Kuvituksena toimi hämyiset kuvat vuosien takaa sekä mun opiskelija kaksion tunnelma kuvat joululta 🙂 

4 kommenttia

  1. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

    Se on totta että osaa jotenki arvostaa noita hetkiä ihan eri lailla :). Ite pääsen ens viikon lauantaina rimpsalle jee!

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Jee! Toivottavasti on mukava ilta tulossa! 🙂

    Onhan se vähän eri asia lähtee nykään ulos, mutta kyllä sitä odottaakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *