Hae
Love Beyond Words

Jouluiset valmistujaiset

Viime viikonloppuna päästiin pitkästä aikaa juhlimaan porukalla. Ihanaa, kun sain kaikki kaverit koolle ja tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun oltiin kunnolla miehen kanssa yhtä aikaa pitemmän kaavan mukaan ulkona. Vietiin neiti jo päiväunille hoitoon, joten minulla oli aikaa koko päivä kokkailla ja valmistautua iltaan. Myös Kimmo pääsi hellan ääreen, kun hän leipoi suolaisen piirakan. Muut tarjoilut oli kylmäsavulohimoussella täytettyjä tuulihattuja, parmankinkku-vuohenjuusto pasteijoita ja piparkakkuvalkosuklaamoussea. Tarjoilut maistuivat sen verran hyvin ettei sunnuntaille jäänyt mitään pientä naposteltavaa. Pikkujoulujen ohella juhlittiin myös sitä, että sain syksyllä vihdoin virallisen todistuksen opiskeluista. Sain paljon ihania lahjuksia. Enimmäkseen lahjakasasta löytyi skumppaa, mutta myös pari ihanaa sisustus kynttilä juttua, käsikoru, karahvi, karkkia, vartalovoidetta ja herkkukori!
Olin odottanut rentoutumis iltaa todella kauan. Tälläiset erilaiset viikonloput ovat kivaa vaihtelua arkeen, mutta täytyy sanoa että nämä on myös todella rankkoja. Vaikka on ihanaa saada kaikki kaverit koolle, syödä hyvää ruokaa, kuunnella koko ilta musiikkia ja tanssia yön tunteina tanssilattialla, niin seuraava päivä ei ole mitenkään kovin mukava. Lilianilla oli hoidossa toki mennyt hienosti, vaikka neidille oli noussutkin lauantai illalla kuume. Onneksi me itse kuultiin tästä vasta sunnuntaina, jolloin neiti oli taas terve. Ehkä pienestä kuumeilusta johtuen Lilian oli erityisen halukas sunnuntaina myös makoilemaan ja leikkimään sängyn puolella ja se sopi minulle erittäin hyvin 😉
Tämän mamman biletys kiintiö on taas täynnä aika pitkäksi aikaa ja seuraavaksi haaveilenkin pikkujouluista Lilianin kanssa, jossa leivotaan joulun herkkuja! 🙂 (ps. Lilian olikin todella hyvä apukokki tuulihattujen teossa ja ne olivat varmaan suurinta herkkua koko illan aikana!) 
Loppuun muutamat kuvat meidän juhlista! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *