Hae
Love Beyond Words

Dear Santa…

Ollaan oltu jälleen kerran super kilttejä tämä vuosi, joten joulupukille lähtee tänäkin vuona lista toiveita 😉 Kauhulla odoton jo oikeasti sitä päivää, kun neiti oma-aloitteisesti toivoo vaativana koko lelukirjan kaikki lelut pukinkonttiin. Tänä vuonna mennään vielä niin, että hän on varmasti tyytyväinen kaikkeen mitä paketista paljastuu. Tosin lelukirjojen selaaminen on kyllä ollut kivaa puuhaa tänä vuonna ja ilokseni huomasin, että meille on onneksi vielä sama maku ja Lilian valitsi juuri sen lelun minkä olin aikaisemmin viikolla tilannut hänelle pukinkonttiin!  
Mitään kovin erikoista Lilianin ei kaipaile tänä vuonna ja juuri hän sai kasan leluja synttäreillä. Aikalailla samat mielenkiinnot kohteet hänellä on edelleenkin, joten jos lahjoista paljastuu kotileikkeihin soveltuvia tavaroita hän on varmasti onnessaan. Alle olen kerännyt myös muutaman vinkin mistä hän varmasti myös tykkää. Tuo ihana Puky potkupyörä toive onkin jo välitetty tonttujen matkaan, joten se jo aika varmaan löytää tiensä pukinkonttiin 🙂 Varmoja valintoja on myös lahjakortit lastentarvike liikkeisiin (sillä ulkovaatteisiin varsinkin menee paljon euroja) sekä vuodevaatteet. Tänä vuonna luultavasti ostan Lilianille vain pari pientä pakettia, sillä uuteen huoneeseen olen suunnitellut pari uutta sisustusjuttua neidin mieliksi (jos vaan saan mahdutettua ne sinne.. )
Puky potkupyörä Pikkusiili, Kylpytakki Zalando, Vaatteet, Hevoset & Nuket,  Rumpu Lekmer

ltselle on vuosi vuodelta hankalampi keksiä lahjaideoita, sillä perusjuttuja on jo liiaksikin. No okei keksisin itselleni varmaan miljoona eri sijoituskohdetta, jos pääsisin itse kaupoille. Tässä minun listassa on muutama perusjuttu, mitkä varmasti sopii lähes jokaisen äidin lahjalistaan. Listaan kuuluu viikonloppulaukku, jos joskus pääsee aivan ihanalle reissulle yksin (tai kaksin tai kolmistaan)! Yleiskone on sitä varten, että se tekee kaikki leivonnaiset ja muut tarjottavat puolesta nappia painamalla. Tutkailin Verkkokaupan sivuilla tätä Ströme-yleiskonetta, mikä vaikutti erittäin lupaavalta. Siihen kuulee todella monta eri osaa ja tämän kotiuduttua ei tarvitse oikeestaan muita sekoittimia ollenkaan. Ja hintakaan ei ollut paha verrattuna muihin vastaaviin, tosin laadusta en sitten mene takuuseen. Joka vuotiseen toiveisiini kuuluu myös Villeroy & Bochin astiat. Myös tuollainen vesipullo olisi todella tyylikäs mun työpöydälle ja nahkakäsineet tarvitsen, koska hävitin edelliset työhaastettalupaikalle keväällä ja en kehdannut enää mennä kyselemään niitten perään, koska en saanut sitä paikkaa. Toki jokavuotisia toiveita ovat myös lahjakortit vaateliikkeisiin tai joku ihana hemmottelu juttu miehen kanssa kaksin. Toiveita siis riittää ja olisi hienoa, jos se lottovoittokin osuisi kohdalle. Tärkeintä kuitenkin tässä(kin) joulussa on se, että saa viettää rauhallista aikaa perheen kanssa, mikä on tällä hetkellä aika kortilla. Vielä ihanempaa on nähdä se joulun tuoman ilon Lilianin kasvoilta, joka on havaittavissa tänä vuonna ensimmäista kertaa, kun neiti selvästi jo jännittää sitä tuleeko niitä lahjoja ollenkaan?  Tänään muuten käytiin kattomassa joulupukkia, jonka syliin neiti jonotti reippaasti, mutta tosipaikan tullen alko häntä kuitenkin jännittää. Täysin uusi ominaisuus Lilianissa, joten pelottelut joulupukista taitaa jo toimia häneen 😉 

Viikonloppulaukku Zalando, Ströme-yleiskone Verkkokauppa.com, Villeroy Boch astiat, Eva Solo vesipullo Finnish design shop, nahkakäsineet

Mitä teidän lahjalistaltanne löytyy? 

4 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Itsekin juuri mietin samanaiheista postausta 🙂 Ja ihan samaa ajattelin, että lelukiintiö täällä ainakin on IHAN täynnä, kiitos hiljattain olleiden synttäreiden. Joten, tuo Puky-pyörä onkin ihan loistovinkki! Kiitos 🙂 🙂 Ja kauniit viikonloppulaukut on kyllä ihania!

 2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, taas onkin tää aika vuodesta kun saa miettiä pään puhki kelle kaikille pitäs keksiä lahjoja 😀 Onneksi Lilian on tänä vuonna jo apuna, niin tehdään lahjoja yhdessä myös 🙂

  Joo laittakaa lahjatoiveisiin samanlainen pyörä, niin voidaan sitten yhdessä lähtee potkuttelemaan! 🙂

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Yleiskonetta kaipailisin minäkin, ehkä sen joskus saan ostettua. 😀
  Mä en toivo itselleni mitään, musta on niin ihana vaan seurata sitä kun lapset avaa omia pakettejaan. 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Teillä onkin joulu varmaa niin jännittävää, kun on monta innokasta pientä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *