Hae
Love Beyond Words

Ne joulukorttikuvat…

Taas on se aika vuodesta, kun postilaatikosta alkaa mahdollisesti tulemaan kortteja sukulaisilta ja ystäviltä nyt kun postilakkokin saatiin päätökseen. Ennen Liliania en tainnut lähettää ainuttakaan korttia, vaikka pienen piston tunsin aina sydämessä kun sellaisen itse joulun aikaan satuin saamaan. Pienen nyytin saavuttua taloon olisi kuitenkin suorastaan rikollista olla jakamatta edes kerran vuodessa kuvaa suloisesta tytöstä niille sukulaisille, jotka ovat vielä somen tavoittamattomissa. 
Taaperon kuvaaminen ei kuitenkaan ole kovin helppoa ja lisättynä pieni paine kuvan onnistumisen suhteen tehtävästä muodostuu aika mahdoton. Seuraavassa pieni kurkkaus meidän ns. ”joulukorttikuvauksiin” viikonlopulta. 
Heti ensimmäiseksi päätin olla hurja ja laittaa neidille pompulat, koska hän näyttää ne päässään jopa vieläkin suloisemmalta kuin hiukset auki. Mitkään hiusjutut ei ole kuitenkaan neidin juttu, joten kuvasta tuli tälläinen, jossa hän repii epätoivoinen ilme kasvoillaan pompulaa pois. 

Seuraavaksi kokeilin ottaa kuvaa häntä istumassa söpösti tuolilla. Ainut kuva minkä sain aikaan ennen kun hän karkasi pois on tämä, missä hänellä on silmät kiinni. (huomaa, että olen kuitenkin saanut pysymään rusetin päässä).

Seuraava kuva idea tuli mieheltä. Tässä kokeiltiin pimeämpää valaistusta ja Lilianin oli tarkoitus pitää lyhtyä kädessään ja katsoa kivasti kameraan. Toinen osa meni ihan nappiin, mutta olisi ihana saada myös vähän kuvaa myös neidin kasvoista. 

Onnistunein poseeraus on kuitenkin ehkä tämä viimeinen. Tykkään tunnelmasta, kun Lilian katsoo hymyillen lyhtyä. En kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen tähänkään. (Yllätys). 

Meiltä lähteekin tänä vuonna kortit, jotka ovat kaukana joulun tunnelmasta. Toisaalta, kun ilmaa katsoo niin kaukana joulun tunnelma on myös ulkona. 

Onko teillä tapana lähettää joulukortteja? Teettekö ne itse vai ostatteko valmiina kaupasta? 

12 kommenttia

 1. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Mäkin kuvailin tänään tytöistä joulukorttikuvia ja olin ajatellut, että haastavaa olisi Venlan kuvaaminen niin se olikin Lotan, hän kun ei olisi millään pysynyt paikoillaan. 😀

  Suloisia kuvia Lilianista, vaikka haasteita ehkä onkin riittänyt. 🙂

 2. Saija kirjoitti:

  Hahaha, voin niiiin kuvitella tilanteen 😀 Samoja haasteita täälläkin, mut pahin on siltikin ollu eka vuosi. Tänä vuonna kiikutin tytön mummolaan, ja otettiin kuvat siellä 🙂 Kivoja kuvia olet saanu kuitenkin – sitä lopullista versiota odotellessa ;))

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Mä ajattelin nyt ensimmäistä kertaa askarrella Nopsun kanssa joulukortit! Saa nähdä mitä SIITÄ tulee 😀 Todennäköisesti ihan yhtä helppo homma, kuin onnistuneet kuvat taaperosta 😀

 4. Lindiz ~ Tutipuu kirjoitti:

  Ihania kuvia. Lähetetään joulukortteja ja Ifolorin tekemiä =D

 5. Unknown kirjoitti:

  Minä räpsin tytöstä joulukorttikuvat perjantaina, suunnitelmat oli ihan hyvät, mutta eipä tuommoinen 2v tee niinkuin äiti suunnittelee tai sanoo… Hiki tuli äidille ja neiti karkasi erittäin monta kertaa. Ihan hyviä kuvia saatiin.

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah no joo ihan vauvan kuvaaminen on siitä helppoa, kun ei tarvii pelätä että se karkais koko ajan 😀 Mä muistan kun kuvasin ekan kerran Liliania, niin makas kyllä kiltisti paikallaan, mutta hermosti aika nopeasti siihen 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin olis varmaan mummolassa tullut paljon tunnelmallisempia kuvia, kun siellä on paremmat mahdollisuudet saada talvisia kuvia 😀 Ja yleensä Lilian on niin kiltisti, jos on mummoja paikalla 😀

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah joo todennäköisesti 😉 Mekin ajateltiin askarralla lahjoja Lilianin kanssa. Saa nähdä kuinka omaperäisiä lahjoja tänä vuonna löytyy 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo mekin tilattiin sieltä valmiina, kun liitin vaan yhden kuvan siihen 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jep, kuulostaa tutulta 😉 Mutta sehän riittää vaan yksi onnistunut kuva 🙂

 11. Minnaa kirjoitti:

  Hahaa, tutut fiilikset. ? Meillä olen todennut, että en uskalla kuvata joulukorttikuvia tunnelmavalaistuksessa, olen niin huono hämäräkuvauksessa ja kaikki tärähtää.. Sie oot onnistunut kyllä tosi hyvin!

  Mie olen aina lähettänyt joulukortteja, Ellun syntymän jälkeen aina hänen kuvallaan, vaikka se ilmeisesti jakaakin mielipiteitä. Tänä vuonna osa korteista on JO postissa, oho!

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahaa no en tiiä onko nää nyt niin selkeitä. Aika paljon just tärähtäneitä ja sumuisia, kun neiti ei pysy hetkeäkään paikallaan 😀
  Meille tuli tänään kuvat ja on kyllä ihan erilaiset mitä aikaisempinä vuosina, kun ei oo ollenkaan jouluisat 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *