Hae
Love Beyond Words

Muuttopäivä

Pahoittelut venähtäneestä postaus tauosta. Syy löytyy siitä, että uuden kotin netti alkoi toimimaan vasta NYT. Voitte siis kuvitella mitenkä olen kärvistellyt melkeen viikon päivät ilman tietokonetta. Onneksi puhelin toi edes jotain lohtua ja pääsin tarkistamaan instagramin ja facebookin säännöllisesti. Mutta pääasia on, että nyt ollaan meidän ensimmäisessä omassa kodissa! 

Muutto sujui todella mallikkaasti. En ottanut siitä mitään stressiä, mutta onneksi mun mies stressasi senkin edestä. Ehkä ihan hyvä niin, sillä saatiin hoidettua kaikki pois aikataulussa. Meillä oli varattuna muuttoon yksi kokonainen viikko, jonka aikana pakattiin entinen asunto laatikkoihin ja siivottiin ja maalattiin uusi koti. Itse olin illat aina Lilianin seurana vanhalla asunnolla, kun Kimmo ja hänen äitinsä ahersi uudella asunnolla. Kovin paljoa me ei saatu aikaseksi viikolla neidin kanssa, mutta lauantai aamuna tavarat olivat lähtö valmiina uuteen kotiin. Koko omaisuus oli siirretty uuteen paikkaan puolen päivän aikoihin kanto avun turvin ja tavarat saatiin kivasti omille paikoilleen lauantai iltaan mennessä. Päästiin heti nauttimaan illasta uuden kotin saunan lämmöstä ja Putouksen finaalista kaksistaan Kimmon kanssa. Neiti viihtyi siis koko lauantai muuttohässäkän + sunnuntai päivän mummilassa. Sunnuntaina käytiin vielä siivoomassa vanha koti ja kierreltiin parit sisustusliikkeet. Lilianin yökylä reissu oli sujunut taas hienosti. Ehkä vähän liiankin hyvin, sillä hän ilmoitti muuttavansa kokonaan mummin luokse 😀

Onneksi saatiin neiti itkupotkuraivareiden saattelemana tulemaan uuteen kotiin, johon hän on täysin rakastunut. Neiti on niin innoissaan uudesta huoneesta, että saattaa viihtyä siellä pitkiäkin aikoja yksinään leikkien. Päiväkodistakin lähteminen on tällä viikolla sujunut normaalia paremmin, kun hän on laulellut koko matkan ”uuteen kotiin”. Normaalisti Lilian ei malttas ollenkaan lähteä kotiin, sillä yleensä leikit on todella  pahasti kesken hänen mielestään. 
Olen kyllä itsekin vähintäänkin yhtä ihastunut uuteen kotiin mitä Lilian. On ihanaa tulla omaan kotiin. Nyt meillä on iso keittiö, joka on olohuoneen kanssa samassa tilassa. Meillä on parketti lattia, joka tuo niin paljon enemmän tunnelmaa kuin tuo entinen muovimatto. Myös Lilianin huone on entistä isompi, sekä eteinen on paljon toimivampi mitä edellinen. Lupaan tehdä meidän kodista ihan oman postauksen kuvien kera tässä lähi aikoina, kunhan saadaan viimeisetkin pikku jutut paikoilleen. 
Seuraavaksi pyrin ainakin  vastaamaan pariin haasteeseen ja  laittamaan jouluisia tunnelma kuvia meiltä 🙂

Mukavaa loppuviikkoa! Enää viikko jouluun! 

2 kommenttia

  1. Saija kirjoitti:

    Oij, onnea uuteen kotiin!! <3 Kuvia innolla odotellessa 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Kiitos <3 Muutamat kuvat olen jo laittanut instagramiin ja tuossa meidän joulunodotuspostauksessa on vähän tunnelmaa jouluisasta kodista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *