Hae
Love Beyond Words

Meidän joulunodotus

Tällä viikolla ollaan päästy laittamaan joulua meidän ensimmäiseen omaan kotiin. Mitään kovin ihmeellisiä koristeita meiltä ei löydy suurista visioista huolimatta. Haaveilin kauniin kranssin tekemisestä hopeisista palloista sekä isoista paperitähdistä, joita ripustaisin pitkin käytävää. Aika on kuitenkin mennyt Lilianin kanssa leikkiessä Kimmon ollessa illat töissä. Torstai-iltana saatiin kuitenkin viimein meidän kuusi metsästettyä kaupasta. Tämäkin oli useamman päivän projekti, sillä kävi ilmi, että valkoiset kuuset taitavat olla aika suosittuja. Kimmo oli valitettavasti heittänyt meidän viime vuotisen kuusen roskiin, joten joudumme ostamaan uuden ihan törkeen kalliiseen hintaan. 
Nyt meidän olohuoneesta kuitenkin löytyy valkoinen kuusi, jota koristaa myös pari Lilianin askartelemaa kuusen koristetta taikataikinasta. Lilian pääsi itse koristelemaan kuusta ja koristeet löysivät paikkansa nopeasti. 

Tällä viikolla ollaan myös leivottu joulutorttuja ja pipareita. Lilian rakastaa kaikkea leipomista, joten hän on ollut innoissaan mukana keittiössä. Tosin piparitaikinasta suurin osa taisikin päätyä neidin suuhun. (huomaa, miten keskittyneesti hän kaulitsee taikinaa omalla pienellä kaulimella kieli keskellä suuta 🙂)

Loppuun vielä pari tunnelma kuvaa meidän kodista näin ennen joulua.

Joko teillä on kaikki valmista joulua varten? 

2 kommenttia

  1. Minnaa kirjoitti:

    Ihana pikkuleipuri! ♡ Ja hieno kuusi! Meidän varmaan pitäisi ostaa uusi ensi vuodeksi, ja valkoinen voisi kyllä olla kivaa vaihtelua…

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Lilian on kyllä niin hurmaava, kun rakastaa kaikkia askartelu ja leipomisjuttuja! On ihana seurata, kun on niin innoissaan, kun pääsee jotain tekemään! 🙂

    Joo valkoinen on kyllä hieno, mutta eihän siitä lähde sitä tuoksua mitä oikeasta kuusesta 😀 Tosin tuollainen muovikuusi on aika helppo hoitoinen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *