Hae
Love Beyond Words

Tonttu puuhia

Kahden yön päästä on vihdoin se päivä, kun pienten lasten odotus palkitaan ja joulupukki tuo lahjat. Sain toimia tänä(kin) vuonna pikkuisena tonttu apurina ja paketoida muutamat lahjat. Sain tämän projektin päätökseen sunnuntaina. Täytyy sanoa, että tänä vuonna päästiin vielä aika vähällä, mutta silti paketoitavien lahjojen määrä tuntuu aina niin hurjalle. Lilianille meillä on vaan yksi paketti (jos Kimmo ei saa paketoitua omaa lahjaansa :D). Onneksi hän ei vielä tänä vuonna vaadi mitään, joten luotamme siihen, että sukulaisilta tulee kyllä ihan tarpeeksi lahjoja neidin tarpeisiin. 
Tänä vuonna paketoin lahjat simppelisti punaisiin, valkoisiin ja läpinäkyviin papereihin. Koristeena käytin osassa suloisia Lilianin tekemiä taikataikina koristeita ja nimikortit on pieniä kakkupapereita. Tykkään edelleen ostaa lahjoja myös vanhemmilleni ja sisaruksille, vaikka lahjojen ostaminen aikuisille onkin vuosi vuodelta haasteellisempaa, kun kaikki tarpeellinen löytyy jo kotoa. Aikuisille onkin ehkä helpompaa ostaa jotain todella pientä ja hyödyllistä tai tehdä itse. 

Me suunnataan joulun viettoon minun vanhempien luokse 400km päähän, joten huomenna odottaa pitkä ajomatka. Toivottavasti periltä löytyy edes himppusen verran lunta, jonka avulla joulutunnelma saadaan nousemaan. On ollut jännittävä seurata neidin joulun odotusta. Hän ei vielä ihan täysillä tajua mitä kaikki tämä höpötys lahjoista ja pukista on, mutta ehkä se aattoiltana selviää 😉 Ainakin kovasti hän toivoo joulupukin näkevänsä ja ehkä jopa tällä kertaa uskaltaa mennä ihan syliinkin asti. 
Minulle on itsestään selvää, että lasten kuuluu uskoa joulupukkiin ja joulun taikaan. Muistan omasta lapsuudesta, että joulun odutus oli vuoden parasta aikaa, joka huipentui mahdolliseen joulupukin saapumiseen. Toki tätä keksittyä joulupukki tarinaa on hyvä myös käyttää jatkossa hyvänä pelottelu keinona pahimman uhman yllättäessä. 
Mystinen jouluntaika on palannut myös omaan mieleen, sillä en malta odottaa, että näen sen ilon ja odotuksen jouluaattona Lilianin silmissä. 

Joko teillä on kaikki valmista joulua varten? 

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Paketoitu on, osittain talo siivottu, hommaa riittää kun neliöitä on 200… Huomenna siivous loppuun ja illalla väännän ruuat tai aattoaamuna.

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Nättejä paketteja 🙂 mie en osaa kyl yhtää paketoida nätisti 😀 kivaa joulua teille <3

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Huii, kun en muistanut vastailla koko joulun aikana! 🙂 Nyt on taas vuosi aikaa seuraaavaan juoluun. buu! On se kyllä aika ihanaa aikaa <3

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah no en tiiä onko niin nättejä. 😀 Ehkä toiselta puolelta vaan 😉 Toivottavasti teidän joulu sujui ihanasti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *