Hae
Love Beyond Words

Pukinkontti

Vielä pieni kurkistus Lilianin saamiin lahjoihin ja sitten saa jouluhömppä riittää tältä vuodelta. Lilian sai todella paljon kaikkea kivaa ja hyödyllistä. Kaikista ihanin lahja oli ehdottomasti tämä minun äitini virkkaama matto. Se sopii ihan täydellisesti neidin huoneeseen ja varmasti on Lilianinkin mieleen. Samasta kuvasta löytyy myös minun ainokainen lahja Lilianille. Se on tuo nuken sänky, mikä on ollut jo kovassa käytössä. Nukke leikit ovat tällä hetkellä se kovin juttu ja paljon muilla leluilla neiti ei edes suostu leikkimään 😀

Lilian sai myös pari uutta ajoneuvoa. Näitä ollaan jo pikkasen kokeiltu sisällä, mutta ihan vielä koko ideaa ei olla tajuttu miten päin näillä pitäisi mennä. Ensi kesään mennessä varmasti ollaan opittu ajamaan ja pihalla mennään lujaa! 

Paketista löytyi myös muutama barbi. Yksi oli ihastuttava hevonen ja kärry-yhdistelmä. Toinen barbi puolestaan ajeli skootterilla. 

Muutama paketti sisälsi myös täydennystä vaatekaappiin. 

Lilian sai myös ihka ensimmäiset luistimet! Vielä nämä on pikkaisen liian isot, mutta varmasti jo ensi talvella täydellisen kokoiset. Tämä talvi muutenkin taitaa olla vielä hieman liian aikainen luistelun harjoitteluun. 
Lisäksi neiti sai mm. nuken vaatteet, palapelin, vuodevaatteet, nalleja, keppihevosen, jäätelö dubloja, yövalon ja paljon haleja. 
Mitä teidän lapsukaiset sai lahjaksi? Oliko jokin lahja ylitse muiden? 

4 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Toi matto!! <3 Aivan super ihana! Haluu kans 🙂 Tosi kivoja lahjoja.. meillä jäi toi pyörä nyt saamatta, mutta ehkä semmoisen löytää kevään aikana vaikka käytettynä, niin pääsee kesällä potkuttelemaan 🙂

 2. Nea kirjoitti:

  ooo toi tapetti!!! ♥ Vilmerin lempilahja tais olla leikkipuhelin ja Anton tykästyi traktori-kaivinkoneeseen 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  On kyllä just täydellinen! <3 Sun täytyy tehdä Nooalle samanlainen (tai ehkä hieman eri värinen :D)
  Joo ei Liliankaan vielä oikeen oo tajunnut pyörän ideaa, mutta ehkä keväämmällä 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo se oli alunperin tässä ja meinattiin jo poistaa se, mutta sopikin niin hyvin tuonne 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *