Hae
Love Beyond Words

Vuosi 2015

Yksi ihana vuosi jälleen takana päin. Vuosi 2015 oli edelliseen vuoteen verattuna täysin erilainen. Vuosi 2014 oli totaalinen elämänmuutos ja koetteli minua toden teolla, mutta se oli myös todella opettavainen ja ennen kaikkea arvokasta aikaa pikku neidin kanssa. 
Tammikuussa 2015 sanoin heipat kotiäitiydelle ja Lilianista tuli kertaheitolla kokoaikainen päiväkotilainen. Alkuvaikeuksien jälkeen Lilian on viihtynyt siellä erittäin hienosti ja tällä hetkellä päiväkotielämä on tärkeä osa hänen elämää. Alkuvuosi meni kokonaisuudessaan totutellessa uuteen elämään. Suoritin Lilianin aloittaessa päiväkotia viimeisen työharjoittelun. Työharjoittelupaikka oli kaikkea muuta mitä olin toivonut, joten se teki uudesta elämän vaiheesta entistäkin vaikeampaa. Onneksi keväällä oli myös pari ihanaa juhlaa, sillä  vietettiin mm. meidän ensimmäistä hääpäivää huhtikuussa ja tehtiin pieni irtiotto kahdestaan. Lilian meni yökylään ja me vietettiin koko päivä nauttien leffasta, illallisesta ja ihanasta hotelliyöstä. 
Kesäksi sain työpaikan kaupungilta palkanlaskijana, jonne onnistuin saamaan myös jatkosopimuksen vuodeksi eteenpäin. Olen viihtynyt siellä erittäin hyvin, vaikka ajoittain työ on myös todella haastavaa. Kesällä ehdittiin myös paljon reissailla viikonloppujen aikana. Käytiin läpi linnanmäki, korkeasaari, särkänniemi ja ajeltiin maaseudulle mummolaan. Kesällä Lilianille sai myös kaksi uutta serkkua, joiden lumoissa hän on nykyään täysin! Elokuussa tehtiin äkkilähtö Turkin aurinkoon, joka oli hiekan haastavampi reissu kuin edellinen Rhodoksen reissu. Syksyllä sain vihdoin päätökseen opiskelut ja sain virallisen paperin valmistumisen merkiksi. Työ- ja kouluasioiden järjestettyä parempaan suuntaan katosi aika iso stressaava tekijä pois. 
Loppuvuosi onkin ollut yhtä juhlaa, sillä lähes jokaiselle viikonlopulle on osunut jonkun synttärit tai muut juhlat. Tärkeimpiä juhlia olivat neidin 2v-synttärit ja rakkaan ystäväni häät. Marraskuun lopulla järjestettiin myös ensimmäiset juhlat, jossa oltiin molemmat miehen kanssa loppuun asti juhlahumussa mukana. Marraskuussa ostettiin myös ensimmäinen yhteinen Oma Koti! 

Kaiken kaikkeaan vuosi 2015 oli todella tapahtuma rikas, mutta nyt on jo aika suunnata ajatukset kohti tulevaa vuotta 2016. Toivon, että se sisältää uusia haasteita ja paljon onnen hetkiä! <3 

Hyvää alkanutta vuotta kaikki ihanat lukijani! 

6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihanaa uutta vuotta. <3

 2. Minnaa kirjoitti:

  Hyvää uutta vuotta teidän perheelle! ♡

  Meillä oli hyvin samanlainen vuosi, asunto-ostoineen, töihinpaluineen jne. Mutta Rodokselle emme päässeet, olen vähän kade. 😀

 3. MinnaManna kirjoitti:

  Hyvää Uutta Vuotta myös sinne! 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos samoin teille! <3

  Ehkäpä lähdette reissuun sitten tänä vuonna! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos samoin teille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *