Hae
Love Beyond Words

Taaperon talvi

Vihdoin päästiin tänään ulkoilemaan! Alkuviikko oli super kylmä, joten pakollisia päiväkodista hakureissuja lukuunottamatta Lilian ei ole päässyt ollenkaan ulkoilemaan. Sen kyllä huomasikin, sillä loppuviikkoa kohden mentäessä meininki oli jo sen verran hurjaa. Tämän ikäiselle taaperolle raitis ilma on jo aika tärkeä osa ja sisäleikit ei oo läheskään yhkä kivoja ainakaan pidemmän päälle.

Tämä talvi on ensimmäinen, kun Lilian osaa kunnolla kävellä. Viime talvena vielä mentiin suurimmaksi osaksi rattaiden kanssa, mutta nyt neiti haluaa jo itse kävellä ja touhuta omia juttuja. Ulkovaatteet ovat siis tärkeässä osassa, että pysytään lämpimänä tuolla kylmyydessä. 
Tänä vuonna meiltä löytyy Ticketin haalari, jonka olin ostanut jo viime vuotta varten, mutta se on vasta nyt sopiva. Tosin fleecen kanssa se on jo aika siinä ja siinä kuinka mukavaa se päällä ulkoilu on. Onneksi pongasin alkutalvesta kirpparilta Ticketin haalarin suuremmassa koossa, joten pystytään siirtymään siihen jossain vaiheessa. Tämä haalari + Reiman fleece yhdistelmä on toiminut kuitenkin todella hyvin ja neiti on pysynyt lämpimänä kovemmassakin pakkasessa pienen happi hyppelyn verran. Haalari pitää myös hyvin vettä, joten pikku sateella ei tarvitse vetää heti kuravaatteitakaan päälle. Väritykseltään tuo haalari on aivan täydellinen. Niin ihanan värikäs tuolla lumen seassa! 

Asusteet meillä on myös viime talvelta, sillä ne olivat pikkasen reiluja silloin. Kypärä pipo on Ciraf-merkkinen ja hanskat Reimaa. Nuo hanskat ovat todella näppärät, sillä sivussa on vetoketju joten niiden pukeminen sujuu todella nopeasti. Kengät puolestaan on viime talvena hyväksi todetut kuomat. Ne ovat myös todella nopea pukea jalkaan, varsinkin jos alle ei tarvitse laittaa paljon muuta vaatetta niin ne voi jättää pukuun suoraan roikkumaan ja silloin Lilian yleensä saa puettua kaikki vaatteet itse päälle. 

Toivotaan, että tämä pikku pakkanen jatkuisi nyt pitkään, niin saataisiin kunnolla nauttia talvisista ulkoleikeistä! 

Onko teillä jotain luotto merkkejä talvivaatteiden suhteen? 

6 kommenttia

 1. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Itse suosin myös Ticketiä ja Mini Rodinia 🙂 Ticketillä on usein ihania nuo tyttömäiset kuosit, meillä on
  tämä haalari.

 2. IlonaKoo | Ihan vaan tavismutsi kirjoitti:

  Ticketiä ja Reimaa löytyy täältä. 🙂 Toi kukkakuosi on ihana. <3

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihana haalari. 🙂
  Meillä on ollut kyllä jos jonkinmoista haalaria ja vaatetta. Mistään ei oo ollut vielä pahaa sanottavaa. 🙂 Nyt löytyy Ticketiä, Jonathania, h&m takkia ja icepeakkia ja reimaa. 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nuo kukkakuosit on niin ihania! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Eli samoja merkkejä mitä meiltäkin! 🙂 Tuo on kyllä niin ihana <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meilläkin on keretty pitää vaikka mitä merkkejä. On ollut Remua, Jonathania, H&M, Kappahl ja Reimaa ainakin. Kaikki ovat toimineet hyvin, lukuunottamatta yhtä Kappahlin vauvoille suunnattua haalaria. Lilian oli jo siinä iässä että tykkäs konttailla ulkona ja se oli varmaan enemmän vaunuihin soveltuva, kun oli niin paksu fleece siinä ja päästi vettä läpi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *