Hae
Love Beyond Words

Viikonloppureissu Kööpenhaminaan

Varattiimpa viime viikolla pieni viikonloppureissu Kööpenhaminaan. Oltiin tällaisesta kahdenkeskisestä reissusta jo puhuttu jonkin aikaa ja nyt vihdoin päätettiin se toteuttaa. Onneksi meillä asuu Lilianin mummi naapurissa, jonka ansiosta tälläinen reissu oli myös mahdollista toteuttaa. Neiti on aina ollut todella reipas yökyläilijä ja nykyisin enemmän haastetta aiheuttaa itse kotiinpaluu.Tälläinen viikonloppu erossa aiheuttaakin ehkä enemmän jännitystä itse vanhemmissa kuin lapsessa. Oliko se sitten sen arvoista? KYLLÄ! 
Reissu tuntui lomalta jo heti lentokentällä, kun taapero ei sinkoillut ja kitissyt tylsyyttään vierässä vaan saatiin rauhassa istuskella ja odotella lennon lähtöä. Toki tämä sama rauha jatkui koko reissun ajan. Itse kohteessa oli rentouttavaa, kun sai vaan mennä koko päivän ja katsella paikkoja. Pystyi käymään kaupoissa kaikessa rauhassa ja poikkeamaan aikuisille suunnatuissa kuppiloissa. Myös ruuasta pystyi nauttimaan uudella tavalla, vaikka tapana on se tottumuksesta syödä nopeasti. 
Viikonloppureissu oli ihanan rentouttava kokemus ja taivaallista laatuaikaa vain meille kahdelle. Arjen keskellä monesti unohtaa nähdä toisen myös aviopuolisona, mutta tälläisillä reissuilla voi keskittyä olemaan vain pariskunta, mikä on myös tärkeää pienen lapsen vanhemmille. 
Lilian oli myös nauttinut viikonlopun pituisesta lomasta vanhemmistaan. Ehkä tämän jälkeen jaksaa taas katsella äidin ja isin naamaa hetken. Vaikka reissaaminen kahdestaan on luksusta, niin lapsi tuo reissuihin mukaan extra mausteen erilaisten kokemuksien ilon myötä. Seuraava reissu toteutetaan varmasti taas koko perheen voimin. 

Koska viimeksi te olette tehneet miehen kanssa jotain ihan vaan kahdestaan? 

10 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Ihania kuvia! 🙂

  Ööö, kahdestaan.. Me käydään saunassa. 😀 Ja ööö, marraskuussakohan se oli kun oltiin leffassa ja syömässä ihan kahdestaan?

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  No me ollaan nyt kahdesti oltu yö erossa Nopsusta; kerran kun se oli vuoden ja kerran kun kaksi. Joten seuraavaa kertaa odotellaan vissiin sinne, kun tyyppi on täyttänyt kolme 😀

  Mutta siis aivan ihanaa, että pääsitte reissulle!! Varmasti ihan upeaa – ja samalla aika jännää 🙂

 3. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihana reissu teillä olut. 🙂
  Viimeks elokuussa kun olin synnyttämässä. 😀 jos sitä ei lasketa niin en edes muista.

 4. Unknown kirjoitti:

  Neiti 2v2kk ja me ollaan oltu kerran muutama tunti pois, konsertissa. Kahdestaan me ollaan hetki illalla tytön nukahdettua.

 5. Milla kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalta… hienoa että neiti viihtyy mummolassa ja on mummo joka haluaa ja jaksaa hoitaa! 🙂 Meillä tyttö on vasta 5kk mutta salaa jo haaveilen siitä ajasta kun saadaan jättää typy isovanhemmilleen ja karata viikonlopuksi johonkin reissuun 🙂 VOi olla että joskus Lilianin ikäisenä tämä sitten on mahdollista.. Oliko tämä nyt pisin aika mitä ootte Lilianista ollut erossa? Meinaatko tehdä vielä enempi postausta Köpiksestä?

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

  Hahha joo no mut onhan saunassakin käynti kahdestaan luksusta 😉 Meillä tulee aina neiti mukaan ja sitten se ei kumminkaan jaksa olla siellä minuuttia kauempaa 😀

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo oli kyllä aika hurjaa, mutta huippua! 😀

  Joo teillä onkin vähän hankalaa, kun molempien vanhemmat niin kaukana :/ Mutta isompana sitten pystyy olemaan pitempia aikoja mummuloissa, kunhan vaan näkee niitä nyt riittävän usein, niin ei vierasta isompanakaan 🙂 Varmaan jännää sitten kun pääsee itse lentokoneella/junalla matkustamaan itse mummolaan!

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahhaha no ehkei sitä lasketa 😀 Muistaakseni kuitenkaan se ei ollu niin rentouttavaa laatuaikaa kahdestaan, kun toinen kiljuu tuskissaan ja haukkuu miestä 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Huii, eikö teillä ole sitten hoitomahdollisuuksia lähellä vai ette vaan raaski antaa hoitoon?

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Meillä Lilian oli ekan kerran yökylällä n.4kk iässä. Oli sillon vielä todella rankkoja illat ja yöt, ja neiti huusi kun hyeena, mutta silti oli ihanaa kun pysty edes yhden illan olla hiljaisuudessa 😀

  Onneksi siis on sellainen hoitopaikka mihin on turvallista aina viedä ja neiti viihtyy siellä.

  Joo aikaisemmin Lilian on ollut 1 päivän yökylässä, mikä sekin on jo luksusta 😀 Lilian todella tykkää käydä yökylässä, joten sen suhteen ei ole ongelmaa. Ongelma ehkä jatkossa on vaan, että lapsenlapsia alkaa olla miehen vanhemmilla niin monta, että kohta on joka vklp joku tulossa ja minun vanhemmat asuvat kaukana, joten vielä ei voi laittaa neitiä yksin sinne suunnalle reissuun 😀

  Varmaan tämä riittänee Köpiksestä, kun ei hirveesti muuta kerrottavaa paikasta ole. Ei käyty missään erikoisissa paikoissa. Kierreltiin vaan rauhassa keskustassa ja meidän ruokapaikkakin oli joku vaan läheltä aina. Hotelli oli Osterportissa, missä oli tuo "nähtävyys". 🙂

  Toivottavasti tekin pääsette kaksistaan reissuun! Alkuun kannattaa totutella tietty lyhemmilla kyläily reissuilla ja silleen, että on ite suht lähistöllä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *