Hae
Love Beyond Words

Kauneusrutiinit

Sain jo aikoja sitten Pandamaman Piritalta tämän haasteen liittyen kauneeteen ja omiin rutiineihin. Nyt vihdoin pieni kurkistus omiin tottumuksiin, vaikka olenkin tosi tylsä tämä asian suhteen ja en omista mitään kovin huikaisevaa varastoa kaikkea ihanaa kauneuteen liittyen.
En ole mikään merkki uskollinen tämän asian suhteen ja monesti ostan juuri sitä meikkivoidetta, joka sattuu olemaan tarjouksessa. Haluan näyttää hyvältä ja tällä hetkellä harmittaa välillä etten saa itseäni aamuisin ylös 15min aikaisemmin, että kerkeisin laittaa aamulla hiukset kivasti. Liian usein päästä löytyykin perus ponnari tai sitten pidän vaan hiuksia auki hieman lakalla pörröitettynä. Minusta olisi ihanaa, jos joka kuukausi pääsisin laittamaan ripset, omistaisin hiustenpidennykset, jotka toisivat entisestään volyymiä hiuksiin ja saisin aikaseksi käytyä edes kerran vuodessa kunnon kasvohoidossa. Kauneuden suhteen olen kuitenkin oikeastaan aika pihi ja tykkään nykyään enemmän käyttää rahani enimmäkseen Lilianin vaatteisiin.
Arkiaamuisin meikkaaminen ei vie minulta 5 minuuttia pidempään. Laitan nopeasti meikkivoidetta ja puuteria ja sipaisen hieman poskipunaa ja luomiväriä sekä huulikiiltoa välillä. Nyt minulla on ollut pari kuukautta ripset, joten on ollut luksusta, kun olen säästänyt aikaa ripsivärin laitosta. Juhlameikkiin kuuluu kaikki nämä edellä mainitut. Tämän lisäksi laitan hieman tummempaa luomiväriä sekä korostan silmiä nestemäisellä eye linerilla ja sipaisen ehkä hieman huulipunaa.

Hiuksiin laitan myös ihan perus kaupan shampoota, vaikka hiukset tuntuu kyllä paremmilta, jos ostan vähän laadukkaampaa shampoota kampaamosta. Ei näissä taida olla hirveesti edes hintaeroa, sillä yleensä nämä kampaamon shampoot on paljon isommissa pakkauksissa. Se hinta kirpasee vaan ostohetkellä.

Sitten löytyy ihan perus kuorintavoiteita, rasvoja ja puhdistusgeeliä. Käytän yleensä tuoksuvia vartalo rasvoja, joita saa body shopista. Saan yleensä kaikenlaisia purkkeja myös lahjaksi ja näistäkin varmaan kaikki muut on saatuja, paitsi nuo Nivean purkit. 

Sitten löytyy myös luonnonkosmetiikkaa. Nämäkin sain joululahjaksi. Siskoni oli ihan itse tehnyt näistä kahvikuorintavoiteen, huulirasvan sekä appelsiinisaippuan. Vielä en kuitenkaan ole uskaltanut lähtee näitä testailemaan lukuunottamatta huulirasvaa, joka on kyllä erittäin toimivaa.

Suositteko te aina samoja luottomeikkejä / hoitotuotteita vai ostatteko tarjousten mukaan? 

5 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hei kiva kun vastasit! Olin jo unohtanut koko haasteen 🙂 🙂 Ja ihania nuo siskosi itse tekemät! <3

 2. Klara kirjoitti:

  Mä mietinkin kirjottaa vähän samasta aiheesta! Voisin siis lainata tätä ideaa 🙂

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Ole hyvä vaan 🙂 Eipä tämä omakaan keksintö ollut, tykkään vaan näistä postauksista yleensäkin seuraamissani blogeissa 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, jooo ihan pikkasen vaan viiveellä 😀

  Sisko on nyt innostunut tekee itse saippuoita 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Jäämme siis odottelemaan postausta Klara! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *