Hae
Love Beyond Words

MIES

Tän viikon aiheena MHL:ssä oli aiheena Miehet. Moni nykyajan iseistä omaa niin modernin isä-roolin, että on yhtä tasa-arvoinen kasvattaja kuin äitikin. Mieheltä sujuu vauvan vaippojen vaihto siinä missä ruuanlaitto ja pyykin pesu. Isän ottaessa vastuuta kodista on myös selvää, että naiselle myös annetaan oma vastuunsa rahan tuomisesta talouteen. Nykypäivänä kumpikin hoitaa tasapuolisesti kumpaakin osa-aluetta monessa perheessä.
Niin myös meillä. Kimmo on ollut ihan niistä ensimmäisistä päivistä lähtien tiiviisti mukana Lilianin hoidossa aina iltaisin töistä tultuaan. Isi sai totutella nukuttamaan tyttöä alusta lähtien ja myös ruokailuissa pystyi olemaan osaksi mukana, kun neiti joi myös pullosta. Näin isi pääsi heti alusta lähtien mukaan kaikkiin vauvan hoitoon liittyviin asioihin mukaan (ja äiti pystyi rauhassa myös käydä kaupassa yksin ilman paniikkia) ja samalla Lilian oppi vauvasta lähtien luottamaan myös isiin hoitajana. Meille tämä ratkaisu sopi hyvin silloin, mutta ymmärrän äitejä joille on luontaista pysyä pienen vierellä lähes 24/7. Vauvalle varmasti se turvallisin vaihtoehto aluksi on olla pelkästään äidin rinnalla. 
Myös kodinhoito jutut meillä menee aika tasapuolisesti nyt, kun olen palannut töihin. No okei Kimmo on sen verran siivoushullu, että hän hoitaakin periaatteessa kaiken kuuraamisen ja minä hoidan sen sotkemisen, eli ruuanlaiton 😀 Meillä asuu siis todellinen Mies2.0, joka osaa kaiken mitä nainenkin (ja vielä paremmin). Olenkin tullut välillä siihen tulokseen, ettei minun kannata ees koskea mihinkään siivousvälineisiin, kun siivouksessa ilmenee jokatapauksessa hänen mielestään suuria puutteita.  
Ainut miinus puoli on meidän tyttöjen mielestä on se, että isi tekee välillä liikaa töitä. Mutta eipä töistä Kimmon hommassa voi kieltäytyäkään  ja töitä on tehtävä. 

Olen siis onnistunut löytämään aikamoisen aarteen itselleni ja Lilian maailman parhaan isin. Näitten kahden touhuja on ihana seurata, sillä neiti on täysin isin pauloissa. Nää tytöt kyllä saa isit tekemään varmasti mitä vaan ne pyytää ja yleensä meillä äiti onkin se tylsä, joka ei anna ikinä herkkuja.
Minkälaisia isejä teidän kotoa löytyy? 

7 kommenttia

 1. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi mikä mini-Lilian tuossa ekassa kuvassa!! 😀 <3 <3 <3
  Ja hei, siivoava mies!! Kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta.. vaikka tietenkin mun mies on kans (omasta mielestäni) maailman paras ja ihan ässä iskänä, niin kyllä meikämamma on se, kuka täällä jynssää ja kuuraa..

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Voisitko joskus tehdä postauksen siivoushullusta miehestä? 😀 <3 kuulostaa niin hyvältä! Oma mieheni kun ei siivoa melkeinpä mitäääään jälkiään.. Haluaisin erityisesti kuulla että mitä sinun siivousjälkiäsi siellä sitten perästä kommentoidaan, meillä kun tilanne on aina ihan päin vastoin ^^

 3. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Ihania kuvia ja ihana isi siellä! <3 Mäkin haluaisin lukea siivoishullusta miehestä! 😉

  Meiltä löytyy hajamielinen mutta rakastava isi joka hömpöttää ja hassuttelee mutta osaa myös pitää kuria. A-murun sanoin, isi on kiva ja rakas!

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha mulla on oikeestaan ollut kaikki nää "mun miehet" siivoushulluja. En tiiä vedänkö sitten tälläsiä ääripäitä jotenkin puoleeni. Ehkä en oo ollut ikinä mikään siivousihminen niin tarviin sellasen miehen, joka tykkää siivota 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah pitää laittaa mietintään 😀 En tiedä haluaako Kimmo, että teen oikeen kattavan postauksen tästä aiheesta. Vai onko se sittenkin liikaa miehisyydelle, vaikka tunnen kyllä useita muitakin miehiä jotka tykkää siivota 😀

  No mulle kommentoidaan melkeen päivittäin siitä, jos illan päätteeksi en oo saanut niitä kaikkia astioita tiskikoneeseen. Ja tykkää se mainita aika ajoin siitäkin kun se on yleensä se joka imuroi, jynssää kloorilla wc:n, pesee ikkunat jne. Mulle ei ois ikinä tullut ees mieleen pestä kloorilla vessaa. 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 Hahah tuostakin tulikin mielenkiintoinen aihe 😀

  Ihana isi teiltäkin löytyy <3 Yleensä isit on tuollasia enemmän höpsöjän ja rennompia kuin äidit 😀

 7. Klara kirjoitti:

  Meilläkin on ONNEKSI siivoushullu!

  ps, haaste blogissani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *