Hae
Love Beyond Words

Kengät kevääksi taaperolle

Jälleen olen vaikeiden pohdintojen äärellä, kun koitan etsiä parhaita mahdollisia kenkiä neidille kevääksi. Kengiltä vaaditaan jo todella paljon kun niiden täytyy kestää kovaa kulutusta päiväkodin pihalla. Myös samalla niiden täytyy olla mukavat jalassa ja helppo pukea sekä pitää neidin varpaat kuivina, jos nurmikko on vain pikkaisen märkä ja kumppareita ei haluta laittaa. Tein tälläisen kollaasin muutamasta vaihtoehdosta, jossa on mukana kenkiä joka lähtöön. 
Kavat kengistä olen kuullut paljon hyvää. Materiaali on nahkaa, joten se hylkii myös vettä ja likaa jonkin verran. Kengät ovat todella tukevat jalassa ja tämä malli on myös helppo pukea sivussa olevan vetoketjun ansiosta. Toki nämä ovat myös ulkonäollisesti ihastuttavat. Uskoisin, että myös päiväkodin pihalla kengät kestävät hyvin kulutusta. 
Toisena vaihtoehtona on Converset. Kengät sopivat varmasti hyvin kuivaan säähän ja ovat perinteisen tyylikkäät. Materiaali ei kestä ehkä niin paljon hiekkalaatikossa konttailua, mutta ainahan ne voi pestä. Kengät ovat myös suht edulliset ainakin Spartoolla, jossa on hyvä tarjous menossa tällä hetkellä. 
Kolmas vaihtoehto on Vikingin goretex-lenkkarit. Nämä varmasti ovat se kaikista järkevin vaihtoehto päiväkotiin. Kengät ovat tukevat ja erittäin kevyet jalassa. Materiaali pitää vettä, mutta on samalla hengittävää. Nämä kengät on myös taaperon helppo pukea itse jalkaan tarra kiinnityksen avulla. Toki hintaa näille tulee uutena, mutta tarjouksia seuraamalla voi tehdä edullisia löytyjä. (Itse pongasin tänään Viking goretexin tänään Prismasta -50%)
1. Kavat: Lekmer. 2. Converse: Spartoo, 3.Viking: Sportamore, 4.Next, 5. Reebok: Zalando,  6. H&M

Nextin super suloiset tennarit menevät puolestaan hieman lämpimimmillä keleillä ja nämä ovat ehkä ennemminkin kesäkengät. Tämän tyyliset on kuitenkin ehdottomasti hankintalistalla, sillä nämä on nopea pukea lämpimillä säillä jalkaan kauppareissuille. 
Zalandon valikoimasta löytyy vaikka mitä kenkiä ja sieltä varmasti löytyy jokaiselle omansa. Frozen-fanin ehdoton valinta on nämä Reebokin lenkkarit. Kivannäköiset perus lenkkarit, jotka varmasti ajaa hyvin asiansa. 

H&M:ltä löytyy myös hienoja kenkiä. Sieltä löytyy nykyään myös paljon kivoja kenkiä ns. kauppakengiksi. Esimerkiksi nämä bikerit olisivat todella tyylikäs yhdistelmä taaperolle jonkun kivan villakangas- tai nahkatakin kanssa. Hintakaan ei tunnu kovin pahalta. 

Minkälaisia kenkiä teiltä löytyy keväälle? 

9 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Vikingin goretex-lenkkarit, toki. 😉 Ja Crocsilta nilkkurityyppiset kengät, ja taitaapa löytyä vielä loppukevääseen Reiman tennaritkin alesta hamstrattuna. 😀
  .

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Just tässä itse kans havahduin, että Sorel-kauden ohi mentyä (toivottavasti se joskus menee ohi!!) meiltä puuttuu "seuraavat kengät" ja varmaan koetan kans metsästää jostain alennuksella hyvät Goretexit. Sitten kesäksi haluan Nopsulle Addut, koska Adidaksen kengät selvästi sopii sen jalalle tosi hyvin. Muuten merkillä nyt ei olisi mitään väliä. Alennuksesta toki pitää silloinkin koettaa löytää ja molemmissa VÄRIKKYYS on iso plussa. Just tänään Citymarketissa kans katoin ihanan violetteja goretexejä… "Pojille" oli joku tumma sininen ja vissiin "tyttöjen" sit se kirkas violetti 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, sä aina niin hyvissä ajoin liikenteessä! Mutta eipähän tuu sitten paniikkia, kun ne kelit oikeesti lämpiää:)

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Mä just löysinkin 20e Viking goret, toivottavasti sopivat meille! 🙂

  Meilläkin oli viime kesänä adidaksen lenkkarit ja sopi myös Lilianille tosi hyvin. Ne oli ihanan kevyet ja ainakin äidin silmään näytti just sopivan mallisilta jalkaan. Hahha joo tytöille on kyllä niin paljon värivaihtoehtoja. Olisin ihan pulassa, jos meille joskus sattuisi tulemaan poika. Mitä mä sitten shoppailisin, kun kaikki on sitä perus raitaa ja yksiväristä 😀

 5. Klara kirjoitti:

  Meillä on Conssit ja Kavatit, jotkut tekniset pitäs vilä löytää!

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Muakin alko himottaa nyt nuo kavatit. Ois kyllä varmaan kätevät pihalla ja kyläreissuilla 🙂 Löysinkin jo kirpparilta goret edullisesti, niin hyvin voi sitten ostaa uutenakin jotkut kengät.. 😀

 7. Rita A. kirjoitti:

  Kiva postaus 🙂 Me ollaan suosittu H&M:n kenkiä. Ihania malleja ja edukkaita <3

 8. Rita A. kirjoitti:

  Kiva postaus 🙂 Me ollaan suosittu H&M:n kenkiä. Ihania malleja ja edukkaita <3

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! 🙂 H&M:ltä löytyy kyllä todella suloisia kenkiä! Tilasinkin yhdet tennarit nyt testimielessä. Ei tainnut olla kun 10e! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *