Hae
Love Beyond Words

Virvon varvon

Käytiinkö teillä eilen virpomassa?
Meidän neiti on ehkä vielä hieman pikkuinen kiertelemään pitkin katuja virpomisvitsat ja herkkukori kädessä, mutta ei se estänyt meitä silti somistautumasta viime sunnuntaina tunnelmaan. Käytiin tänä vuonna viemässä virpomisoksa vain mummilaan, mutta ehkä jo ensi vuonna laajennetaan meidän reviiriä muihin sukulaisiin ja ystäviin. Tänä vuonna neiti osasi hienosti jo virpomislorun, mutta ei ihan hoksannut täysin koko ideaa, vaan loppujen lopuksi tyytyi ojentamaan hienon tekeleensä, josta sai toki palkkionsa.
Lilian rakastaa kaikenlaista taiteellista tulkintaa, joten maalattiin oksiin hänen kanssaan pääsiäismunia ja kerättiin oksat omin kätösin puskasta. Höyhenien rautalanka kiinnitysmekanismi oli tänä vuonna vielä hieman liian vaikea, joten äiti sai auttaa tänä vuonna vitsojen teossa.
Muita pääsiäisvalmisteluja ei olla juurikaan tehty, mutta rairuohot saatiin eilen istetettua tyhjään kanamunakennoon. Istutin jälleen ne viime vuotiseen tapaan vaipasta löytyvään valkoiseen pumpuliin. Nyt jännätään alkaako jotain ruohon tapaista näkymään ennen pääsiäistä. Toteutuksen suhteen minulla on suuret visiot, sillä Lilian pääsee vielä maalaamaan kennoa, liimailemaan siihen höyheniä ja oma maalaamiaan pääsiäismunia.
Pääsiäinen me vietetään kuitenkin kokonaan pois kotoa ja suunnataan minun vanhempien luokse savon suunnille. Edessä on jännä reissu, sillä Lilian jää sinne ensimmäistä kertaa yökylään ja me suunnataan Kimmon kanssa Kuopioon hotelliin yöksi.  Pientä rentoutumista siis suunnitelmissa, joka tulee kyllä taas tarpeeseen. 
Minkälaisia pääsiäissuunnitelmia teillä on? 

6 kommenttia

 1. Minnaa kirjoitti:

  Suloinen pikkukissa, ja komeat oksat!

  Me ollaan pääsiäinen pääasiassa kotona, mutta yksi yö miun isällä. Samalla reissulla käydään sitten moikkaamassa ja hiukan myöhässä virpomassa isomamma ja appivanhemmat. 🙂

 2. Tanja- Kaunis karuselli kirjoitti:

  Ihana pikku virpoja!

 3. Napamassu kirjoitti:

  Ihana pieni virpoja ♡
  Meillä Napa kävi ekaa kertaa virpomassa ja oli niin onnellinen.
  itsekin vielä illalla nukkumaan mennessä mietin kuinka onnelliseksi niin pieni asia teki toisen.

  Meillä kokataan lammasta pääsiäiseks.
  vietetään aikaa yhdessä pelaten ja leikkien sekä meillä käy myös pääsiäispupu.

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ainakin pääsette rentoutumaan, kun ei oo koko ajan reissun päällä! 🙂

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, Lilian kiittää! 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voii toi on kyllä varmasti todella jännä ja tärkeä paikka pienille! Onhan se huippua, kun on ne kaikki valmistelut ja palkaksi saa vielä kasan herkkuja! 🙂

  Kuulostaa kivalle teidän pääsiäis suunnitelmat! 🙂 Ihanan rentoa oleilua perheen kesken 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *