Hae
Love Beyond Words

PääsiäisLOMALLA!

Tulipa taas tarpeeseen tämä pikkuinen hengähdys perus arkeen, vaikka mitenkään täysin rentouttavaa meidän pääsiäinen ei ollut, sillä auton mittariin kertyi kolmen päivän aikana pitkälti yli 1000 ajettua kilometriä. Perjantain minun vanhempien tupla 60-v juhlista selvittyä suunnattiin heti lauantai aamuna kohti Kuopiota ja jätettiin neiti ensimmäistä kertaa mummolaan yökylään. Kerettiin päivän aikana hieman shoppailla, käydä ihastelemassa ystävän vauvaa sekä illallistaa ravintola Rustikissa. Ravintola oli rakennettu torin alle, joten miljöö oli tunnelmallinen kellari. Ruoka oli maukasta ja erityisen hyvää oli alkuruokana ollut mustajuurikeitto. Pääruuaksi otettiin friteerattua possunposkea, joka oli hieman pettymys. Ehkä siksi, että iski hieman annoskateus. Jälkiruokana puolestaan oli suklaakakkua, joka nyt on aina hyvää! Saatiin houkuteltua meidän seuraksi myös ystäväni vähäksi aikaa irtautumaan vauvan hoitopuuhista. Oli kyllä ihanaa syödä rauhassa illallinen tunnelmallisessa paikassa laatuseurassa.

Yö vietettiin Kuopion Scandicissa, mikä oli mukava perus hotelli hyvällä aamiaisvalikoimalla. Aamulla sitten suunnattiin takaisin minun vanhemmille, jossa Lilian oli viihtynyt hyvin. Maatilalla riittää varmasti hieman eri tavalla kaikkee puuhasteltavaa verrattuna kotioloihin, joten on ihan hyvä välillä päästä tutustumaan erilaisiinkin maisemiin. Huomasin kyllä, että erilainen viikonloppu vaati myös veronsa ja paluumatkalla meinasi iskeä pariin otteeseen väsymys kiukutus, kun autossa ei mainannut uni tulla. Kaiken kaikkiaan kuitenkin automatkat sujuvat tällä hetkellä hyvin, sillä Lilianin kanssa pystyy touhuamaan matkan aikana jo niin paljon erilaisia asioita ja hätätapauksessa herkuilla lahjonta toimii sata varmasti. 

Maanantaina onneksi ei vielä joutunut palaamaan takaisin arkeen, vaan päästiin nauttimaan laatuajasta koko perheen kesken. Tällä viikolla alkaa jo huhtikuu, joka tarkoittaa sitä että kohtahan on jo kesä! Eilen päästiinkin ensimmäistä kertaa testaamaan jo vk-asua. Ihanaa, kun aurinko jo lämmittää nuin kivasti! 

Mitenkä teidän pääsiäinen sujui? 

5 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Hyvin sujui pääsäiäikek täälläkin, touhua riitti, mutta oli kyllä silti ihanan lepposaa.

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hihi, meillä oli kans ekaa kertaa eilen välikausihaalari päällä 🙂 Huokaisin helpotuksesta, kun viime keväänä ostettu (silloin aika överi-iso) haalari meni vielä oikein sutjakasti päälle! Jes, ei tarvitse lähteä shoppaamaan tänä keväänä 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Sehän se loman tarkoitus onkin, että kerkee myös hengähtää 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah 😀 Meillä viime syksyn haalari tais olla koko 80, koska oli myös viime keväällä päällä. Ei ihan mahtunut 😀 Nyt löysin kirpparilta Reimatecin haalarin 92 koossa 10e ja se istuu täydellisesti 🙂 Takki+housu yhdistelmäkin on ollut hamstrattuna kaapissa jo PIIITKÄÄN, niin tarvii vaan löytää vähän asusteita lisää, mutta sekin on jo työn alla 😀

 5. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Oho, onpa hyvä löytö!! Reimatec on kyllä meidänkin suosikki, mutta maksaa niin pirusti! Vuosi sitten tosiaan lähetin Juhiksen Reiman alennusmyyntiin missiona hakea Nopsulle uusi haalari (ja sitä se ei kyllä unohda ikinä, oli vissiin aika ahdistava kokemus 😀 ) – ja onneksi otti tosi reilun koon (92) niin menee vieläkin 🙂 Takki+housut kuulostaa kyllä tosi söpöltä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *