Hae
Love Beyond Words

Tyttö

Mistä tietää, että meillä kasvaa pieni tyttö? 


Äiti ei saa enää valita aamulla vaatteita, vaan neiti kaivaa kaapista pitkän pohdinnan jälkeen mieluisan asukokonaisuuden. 

Vaatteita vaihdetaan päivän aikana about tuhat kertaa, kun se edellinen ei ollutkaan kiva. 

Vaatteet menee myös vaihtoon heti, kun ne kastuu ihan vähäsenkään. 

Shoppailu on kivaa! Kauppoihin vois lähtee vaikka joka päivä ja erityisesti, jos pääsee kahvilaan istumaan ja valitsemaan jonkun kivan mekon vaatekaupasta. Sukkahousut ahdistaa, mutta niitä on vaan pakko käyttää, kun on pakko saada joku kiva mekko päälle. 

Raivarit voi saada ihan kaikesta. Siis IHAN KAIKESTA!. Raivarin syyllä ei ole oikeestaan edes väliä, kunhan vaan välillä voi vetää kunnon kilarit. 

”Mitä sitten tähtäisiin” -kuuluu tytön suusta vartin välein. Koskaan ei voi olla paikoillaan ja röhnöttää sohvalla katsellen telkkaria.


Hoivavietti on todella kova. Päiväkodissa ja kotona nukuista ei voi pysyä erossa puolta tuntia kauempaan ja ne on myös otettava mukaan ulos leikkeihin ja kauppaan mukaan. 

”Äiti ota kuva minusta nyt” ”Näytä, näytä tuliko hieno?”(oon ehkä aivopessyt neidin ja välillä se pyytää ottamaan itsestään kuvia :D) ”Äitii, toi on ihana ja toi ja toi. Ostataan ne kaikki!” 

”Minäkin haluun jo meikata!” 

”Eihän tarvii laittaa haalaria, kun housut ja takki on paljon hienommat?”. 

”ISI on PARAS!” ja piste. Minkälaisia tyttöjä teillä asuu? 

7 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Hih, kuulostaapa harvinaisen tutulta. 😀
  Meillä ei onneksi kaksi isointa enää vaihtele vaatteita niin usein, mutta Aino vaihtaa kyllä niin monet päivässä ja ihan heti jos ne pikkuisenkin kastuu. 🙂

 2. Napamassu kirjoitti:

  Oi ihana ♡♡
  Meillä vain poikia :/ Onneksi pääsen välillä hoitamaan ystäväni prinsessaa♡

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Voi miten hauskaa!! Ja en noista pysty allekirjoittamaan kuin ainoastaan tuon, että paikallaan ei voi pysyä 🙂 Meillä on täällä kyllä NIIN poika, kun poika voi olla! Esim. pukeminen on ihan kamalaa ja mitä harvemmin sen voi tehdä, sen parempi. Jos voisi viettää viikon samassa yöpuvussa, niin HIENOA. 😛

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah mistäköhän sekin vaatteiden vaihto juttu tulee 😀 Okei no itekin vaihdan aina kotiin eri vaatteet kuin ulkoiluun ja sitten eri vaatteet kaupalle 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  <3 On ne vaan varmaan aika erilaisia pienestä pitäen, vaikka pojat ja tytöt kuitenkin yhtä ihania omalla tavallaan 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  hahah 😀 Niin pienestä pitäen ne varmaan matkii samaan sukupuolelta olevien juttuja 😀 Pojilla ei varmaan oo mitään vaatekriisejä ikinä 😀 Hienompaan menoonkin kelpaa t-paita ja parempi villapaita 😀

 7. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *