Hae
Love Beyond Words

Oma Koti ♡ Olohuone & Keittiö + arvonnan voittaja!

Viimein pääsette kurkkimaan meidän ensimmäiseen omaan kotiin, jonne muutettiin joulukuussa. Pieniä sisustus haaveita ja projekteja on ollut käynnissä koko ajan, mutta nyt koti alkaa näyttämään aika valmiilta ainakin olohuoneen ja keittiön osalta. Mitään isompaa remonttia meidän ei onneksi tarvinnut tänne tehdä, vaan riitti pelkästään seinien maalaus, sillä koti oli jo ennestään hyvässä kunnossa. Ensimmäiseen omaan kotiin haluaa toki tuoda just ne jutut mitkä istuu sinne parhaiten, joten ollaan ostettu tänne jonkun verran uusia asioita ja luovuttu vanhoista. 

Olohuone ja keittiö ovat samaa huonetta, joka tekee heti tilasta avaran. Myöskään isomman porukan ollessa kasassa ei tarvitse huudelle olohuoneen ja keittiön välillä. Tämä oli meillä asunnon hankkimisen kannalta yksi tärkeimmistä kriteereistä. Olohuoneessa meillä on iso ja tilava sohva, jossa mahtuu löhöämään iltaisin koko porukalla. TV:n kanssa tehtiin sellainen ratkaisu, että luovuttiin kokonaan tasosta ja kiinnitettiin se seinälle. Ilman tv-tasoa olohuone on aika autio, joten löysin tilalle ihanan penkin Jotexilta, joka tuo lisää istumatilaa, mutta tarvittaessa toimii myös pöytänä tai kukkien vaikka alustana. Lilianin mielestä penkki on oikeasti lasten pöytä, joten lasten juhlissa varmasti pienten herkut saa kätevästi siihen esille. Meillä ei myöskään ole pitkään aikaan ollut olohuoneessa sohvapöytää, sillä yleensä se on vaan leikkien tiellä. Niinkuin varmasti meidän(kin) kodista näkyy, niin luotetaan pitkälti Ikean tuotteisiin, sillä musta maljakko oksineen on sieltä, sekä lipasto, lampaan talja ja valkoinen peitto. Ihanat metalliset kello ja säilytyskori ovat puolestaan Kodin1: stä. Sisustus on meillä todella simppeliä, eikä hirveesti ylimääräistä tavaraa ole esillä. Tuon miehen siivous intoilu näkyy siis aika hyvin meillä 😀 Lilianin kaikki lelut on päivän päätteeksi aina sen omassa huoneessa, vaikka hän välillä toki kuljettaa niitä myös ympäri asuntoa. Lilian on perinyt tuon siivous intoilun isältään, joten siivoaa yleensä kaikki lelut takaisin paikalleen jokaista palapelin palaa ja legoa myöten.

Paras asia keittiössä on, että nyt sinne mahtuu iso 6 henkilön pöytä ja tarvittaessa siitä löytyy paikkoja ainakin kahdeksalle. Tykätään kutsua paljon kavereita kylään, joten nyt mahdutaan yleensä aina suurimmaksi osaksi saman pöydän ääreen kaikki kerralla. Ollaan luovuttu myös kokonaan syöttötuolista, sillä Lilian haluaa aina istua muiden seurassa samassa tuolissa. Nykyään neidillä on käytössä auton korokeistuin. Keittön pöytä on ostettu Askosta ja tuo ihana lamppu puolestaan löytyi Kodin 1:stä. 

Tälläinen olohuone+keittiö yhdistelmä meiltä löytyy. Nyt vaan odotellaan toukokuussa olevia tupareita, niin päästään juhlimaan myös uutta kotia! 

Tähän loppuun vielä ilmoitan lapsimessu arvonnan voittajan. Arpoja oli yhteensä huikeat 85 kpl ja arvonnassa käytin apuna tuttua random.org -palvelua. Voittajaksi selviytyi numero 79, eli Suvi laitan sinulle sähköpostia! 🙂 

6 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Hei hyvä vinkki tuo että autonkorokeistuin laitetaan vielä tuolin päälle!

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihanalta näyttää.:)

 3. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Hei mahtavaa, mä en edes ajatellut, että tyypin voisi ottaa tuosta pöydän päädystä tavalliselle tuolille syömään 😀 Ehkä me tosin hetki vielä käytetään tuota Tripp Trappia, koska niin kätevä, kun pääsee itse siihen kiipeämään ja siitä pois. Mutta sen jälkeen ehdottomasti tuollainen koroke käyttöön!

  ps. asunto on kyllä aivan aivan ihana <3

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, joo aika halpa ratkaisu ja toimii! 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Pääseehän tuohon normi tuolillekin kiipeemään ainakin meillä. Ja pääsee myös tuohon kiipeemään ton korokkeen päälle, kun on sellanen apina 😀 Pelkään kyllä että joskus tulee sieltä vielä alas, kun aika hurjalta näyttää sen meno 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *