Hae
Love Beyond Words

Lapsimessut 2016

Vierailtiin lauantaina lapsimessuilla heti aamusta. Jälleen kerran meidän tavoitteet messujen kiertelystä lyhyässä ajassa osoittautui liian haastelliseksi. Suunnitelmana oli kierrellä parin tunnin aikana lapsimessut ja käydä myös eläinmessujen puolella. Kummassakin kerettiin pyörähtämään, mutta itse en kerennyt katsella juuri ollenkaan messutarjontaa, sillä neidillä oli erilaiset mielenkiinnon kohteet. Suosittelen suosiolla kiertämään taaperon kanssa aktiviteetti pisteitä ja vaatteiden esille asettajat puolestaan ihan omassa rauhassa 😀 Pikaisen vilkaisun tuloksana kuitenkin messuilla olisi ollut paljon ihania ja mielenkiintoisia näytteille asettelijoita ja shoppailu saldoakin olisin voinut kartuttaa useassa pisteessä. Shoppailu taaperon kanssa on siis ainakin kukkarolle hyvä juttu. 
Lilianin ikäiselle messuilta löytyy jo vaikka mitä. Sieltä löytyi monta pistettä, missä pääsi mm. laskemaan liukamäkeä, keinumaan, piirtelemään, askartelemaan ja tekemään taikahiekasta kakkuja. Liliani olisi myös varmasti kiinnostanut kasvoväri maalaus sekä vesiliukoset kynsilakat. Myös erilaisia esityksiä oli tarjolla lapsille sekä järjestettyä ohjelmaa. 
Pari tuntinen meni siis täysin taaperon ehdoilla ja hänen perässä juostessa. En kerennyt pongailla tuttuja messuväestä, mutta ihana Raparperipolkua pitkin -blogin Nea sattui tunnistamaan meidät. Oli kyllä kiva pikaisesti päästä juttelemaan ja nähdä blogin kirjoittaja ihan livenä! Siitä saa aina ihan toisenlaisen kuvan myös blogin lukemiseen, kun näkee toisen oikeasti. 
Ensi vuonna varmasti lähden uudestaan messuille, mutta ehdottomasti silloin täytyy myös päästä kiertelemään osastoja ihan rauhassa! 🙂 Kuinka moni kävi lapsimessuilla? Tuliko tehtyä löytöjä? 

8 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Harmi kun ei törmätty. Oli aika hyvin porukkaa liikkeellä. 🙂 Mä bongasin Nean ja hänen siskonsa kun nousivat saman junan kyytiin jolla itse matkasin. 😀

 2. Nea kirjoitti:

  Oli kiva nähdä! 🙂

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niimpä! Ehkä ens vuonna sitten! 🙂 Oli kyllä ihan kivasti porukkaa liikenteessä. 🙂

 4. Koivulan emäntä kirjoitti:

  Me käytiin ekan kerran perjantaina ja oltiin messuilla varmaan 4h, eikä ehditty kaikkea. Ja koska sunnuntaina sitten oli niin huono ilma, päädyimme uudelleen messuille. Ja kyllä kannatti. Leikittiin ja shoppailtiin. Oli kyllä ihan ehdottomasti loistava ratkaisu mennä kahtena päivänä. Tokana päivänä tiesi jo missä on mitäkin eikä aikaa mennyt "hukkaan". Lasten puuhapisteet oli kyllä meidänkin ykkösjuttu, mutta päikkäriaikaan äitikin pääsi hieman shoppa. ?

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Toi kuulostaa toimivalle idealle! 🙂 Ens vuonna pitää järjestää niin, että vklp voi pyhittää kokonaan messuille, niin ehtii varmasti näkemään kaiken minkä suunnitteli:D

 6. J___ kirjoitti:

  Satutko muistamaan minkä firman piste on tuossa ekassa kuvassa missä noita tyynyjä ja turkooseja vaatteita jne? 🙂

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voi hitsi, oon unohtanut täysin ja en löydä kuvistakaan sitä kauppaa. Mutta tollasia saman laisia lamppuja ja tyynyjä yms myy aika monet verkkokaupat 🙂 Googlettamalla löysin useammankin paikan mistä vois tilata 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *