Hae
Love Beyond Words

Oma Koti ♡ Lastenhuone

Oman kodin esittely jatkuu Lilianin huoneella, joka myös alkaa olemaan valmis (tältä erää). Edelliseen huoneen ilmeeseen on mielestäni tullut paljon muutosta, vaikka kalusteet ovat pysyneet aika pitkälti samoina. Käy kurkkaamassa kuvat myös aikaisemman huoneen osalta. Suurin muutos edelliseen on uusi sänky. Tämä ihanuus on Ikean Minnen, joka on mielestäni juuri oikea valinta meidän prinsessa neidille. Mitään huonoa sanottavaa en löydä ja Lilian myös itse viihtyy sängyssä paljon paremmin pinnasänkyyn verrattuna, sillä se antaa vapauden myös tulla tarvittaessa sieltä pois. 
Päädyttiin maalaamaan yksi seinä harmaaksi ja se osottautui erittäin toimivaksi väriksi. Sen kanssa pystyy yhdistämään valkoista ja vaaleanpunaista ilman, että huone peittyy kokonaan pinkkiin. 
Kaunis tyttömäinen kattokruunu on ostettu Kodin 1:stä, josta olen muutenkin löytänyt lähes kaikki meidän valaisimet. Huoneesta löytyy myös pupu fanille ehdoton yövalo. Katosta roikkuvat pompomit ovat myös yksi tärkeä yksityiskohta huonetta ja harmaata seinää koristaa myös Jollyroomista tilatut sydämen muotoiset hyllyt. Voi olla, että Lilianin sängyn kohdalle tulen vielä liimaamaan jonkun yksinkertaisen tekstin. 
ps. en kestä mikä poseeuraus asento taas 😀 Voi mun pikku diiva <3
Huoneesta löytyy edelleen myös itse tuunatut Ikean leikkikeittiö ja pöytä + tuolit sekä perinteinen Kallax hylly. Hyllyn päältä löytyvän nukkekodin olen puolestaan löytänyt kirpparilta. Vielä kovin innostunut Lilian ei ole leikkimään sillä, mutta se toimii myös kivana sisustuselementtinä. Huoneen upea matto on äitini virkkaama ja se sitoo kivasti yhteen koko huoneen. Ilman sitä huone olisi aika tyhjä. 

Lilian viihtyy huoneessaan todella hyvin. Paljon muualla hän ei halua oikeen leikkiäkään muutoin kun ajelee vaunujensa kanssa ympäri asuntoa. Suosikki leikkejä huoneessa on nukkejen hoito ja nukuttaminen, ruuanlaitto, palapelien teko, lukeminen, loruleikit ja maalaaminen. Hirveen paljon myöskään lelut eivät kuljeudu huoneen ulkopuolelle, sillä huoneessa sijaitsee nuo mini kalusteet joiden äärellä tykkää touhuta. Sänky on myös yksi suosikki leikkipaikka, sillä siellä voi nukuttaa monta nallea kerralla sekä lukea satuja tai mennä piiloon. 

Tällä hetkellä olen tyytyväinen huoneeseen. Ollaan saatu mahtumaan sinne kaikki mitä ollaan haluttu ja leikkitilaa jää hyvin käyttöön huoneen keskelle. Lisää säilytystilaa saa tarvittaessa vielä sängyn alle sekä sängyn päätyyn saa mahdutettua lipaston tarvittaessa. Yksi haaveeni huoneen suhteen oli pieni tiipii, joka ei valitettavasti mahtunut sinne. Se olisi toiminut piilopaikkana ja iltaisin satujen lukupaikkana. Ehkä sitten seuraavassa kodissa.. ja ainahan pitää jostain pystyä haaveilemaan.. 🙂

Mikä on teidän mielestä suosikki yksityiskohta huoneessa? 

22 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Valloittavan suloinen huone! <3 Nuo sydämen muotoiset hyllyt on täydelliset!

 2. Pirita | Pandamama kirjoitti:

  Peukut harmaalle seinälle! Sopii vaaleanpunaisen kanssa tosi kauniisti!

 3. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Nuo sydämet seinällä ja matto on mun suosikit. Ikean Minnen löytyy myös meidän neidiltä ja ollaan oltu sänkyyn tosi tyytyväisiä. Tyttöjen huoneita on kyllä niin kiva sisustaa!! Niin ihana tuo teidänkin neitosen koko huone:) ja poseeraus…IHANA!!!!<3

 4. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Ihana huone. Pidän sängystä tosi paljon
  Päiväpeitto toimii!

 5. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Ihana huone. Pidän sängystä tosi paljon
  Päiväpeitto toimii!

 6. Unknown kirjoitti:

  PomPomit on niin ihania! Mut juuri tästä huoneesta nuo herttaiset sydänhyllyt vie voiton.

  Siitä tiipiistä: verhokatos sängyn ylle voisi olla teillä ratkaisu, siinä on samassa "tiipii" tai majapaikka, miten vain. Meidän lapset tykkää tosi paljon! Äiti ehkä vieläkin enemmän.. 😉 Meillä on sellainen Numero74:n verho. Voin lämpimästi suositella!

 7. Mira-Marie/ Always somewhere else kirjoitti:

  Voi miten ihana huone. Sydänhyllyt, kattovalaisin, nukkekoti ja nuken pieni kehto. Oi, sentään. Kaunis värimaailma. Jokaisen pienen tytön unelma!

 8. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! <3 Ne on kyllä niin söpöt. En raaski ees laittaa sinne mitään tavaraa 😀

 9. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Välillä kannattaa siis uskoa myös miestä 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos kaunis! 🙂 Tyttöjen huoneita on kyllä niin kiva sisustaa. En ees tiedä miten lähtisin pojan huonetta sisustaa, ois varmaan aika väritön, kun en varmaan haluisi sinne mitään sinistä tai vihreetäkään 😀 Sit mentäs varmaan harmaalla ja valkosella 😀

 11. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! Päiväpeittokin on yllättäen ikeasta 😀

 12. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Joo PomPomit sopii kyllä tyttöjen huoneeseen ja juhlissa ne voi laittaa sitten näkyville olohuoneeseen 🙂
  Kiitos suosituksesta, pitääkin käydä kurkkaa kyseinen verho. 🙂 Sellainenkin olisi varmasti toimiva ratkaisu! Sitten saisi halutessaa nukkua majassa tai verhot auki 😀

 13. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voii kiitos paljon <3 Ainakin Lilian on tykännyt ja pienelle äidille siellä on kaikki tarpeellinen. Vklp oli niin ihana, kun neiti katto samaan aikaa omille vieraille omaan huoneeseen pöydän samaan aikaan kun minä katoin aikuisille <3

 14. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voii kiitos paljon <3 Ainakin Lilian on tykännyt ja pienelle äidille siellä on kaikki tarpeellinen. Vklp oli niin ihana, kun neiti katto samaan aikaa omille vieraille omaan huoneeseen pöydän samaan aikaan kun minä katoin aikuisille <3

 15. Aurinkokujalla kirjoitti:

  Siis tuo huone on niin kaunis, mä voisin luetella jokaisen tavaran sieltä, mistä mä tykkään. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

 16. Minna kirjoitti:

  Oi, ihana huone!!

  Erityisen ihanat ovat nuo sydänhyllyt! Tuollaisia en ole ennen nähnytkään!

 17. Koivulan emäntä kirjoitti:

  Onpa ihana huone! Varmasti jokaisen tytön unelmahuone. ?

 18. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hei, kiva kuulla! 🙂 Täytyy käydä kurkkimassa Aurinkokujan puolellakin! 🙂

 19. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos! <3

  Nuo sydän hyllyt ovat olleetkin monen suosikki! 🙂 Ei ihan joka bloggaajalta vielä löydykään ;D

 20. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hih, kiitos! 🙂 <3

 21. Jenni Huhtimäki kirjoitti:

  I-HA-NA toi nukkekoti ❤ kivan harmoninen ja ajaton mutta silti lapsellinen sisustus 🙂 sydänhyllyt ei ehkä oo kovin käytännölliset, mut kiva näköiset ihan noin koristeenakin!

 22. Jenni Huhtimäki kirjoitti:

  I-HA-NA toi nukkekoti ❤ kivan harmoninen ja ajaton mutta silti lapsellinen sisustus 🙂 sydänhyllyt ei ehkä oo kovin käytännölliset, mut kiva näköiset ihan noin koristeenakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *