Hae
Love Beyond Words

Lahjavinkki äidille

Löytyykö muita, jotka ovat aina viime tipassa lahjojen suhteen? Täältä ainakin löytyy yksi sellainen äiti, joka tunnustaa heräävänsä vasta lahjojen suhteen päivää pari ennen itse juhlapäivää. Ei kuitenkaan hätää, sillä vielä ehtii tekemään äitienpäiväksi vaikka mitä! 
Me otettiin varaslähtö äitienpäivään ja sain Lilianin luvalla avata jo tänään hänen tekemänsä lahjat. Ja mitä ihanuuksia paketista paljastuikaan! En kestä miten hienoja juttuja! Lilian oli maalannut upean kukka taulun, joka päätyy ehdottomasti kunniapaikalle meidän makuuhuoneeseen sekä lisäksi hän oli tehnyt ihanan värikkään korun, jota tyylitietoinen äiti voi pitää kesämekkojen kanssa. Jos joltain vielä puuttuu äitienpäivä lahja, niin nämä on ainakin helppo ja nopea toteuttaa. 
Kannattaa käydä myös kurkkaamassa Instagram. Sieltä löytyy korttivinkki, jonka olen napannut Tähtävänimikkeenä Äiti  blogin Lauralta.  

Miten teillä muistetaan äitejä ja isovanhempia? 

2 kommenttia

  1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

    Voi nuo itse tehdyt lahjat lapsilta on kyllä niitä kaikkein ihanimpia<3 Ihana idea tuo kukkataulu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *