Hae
Love Beyond Words

Kohti äitienpäivää yksin

Viime viinloppuna vietettiin äitienpäivän ohella myös meidän ensimmäisen oman kodin tupareita. Oli jälleen ihana päästä vähän rentoutumaan ja irtautumaan arjesta. Koti täyttyi ystävistä, naurusta, hyvästä ruuasta ja musiikin pauhusta. Tämän jälkeen olikin shokki, kun yhtäkkiä kodin valtasi täysi hiljaisuus. Osa lähti jatkamaan iltaa baariin ja osa päätti lähteä kotiin nukkumaan. Jäin ensimmäistä kertaa yksin illan hämyyn sitten Lilianin syntymän jälkeen. Tuli heti sellainen olo, että jotain puuttuu. Lilianin huone oli tyhjä, enkä voinut hipsiä hiljaa huoneeseen katsomaan nukkuvaa suloisuutta. 
Aamulla avasin silmät ensimmäistä kertaa vasta puol 9 (!). En edes muista koska viimeksi olisin nukkunut niin pitkään! Kukaan ei kuitenkaan tuonut minulle äitienpäivä aamupalaa, eikä pikku tyttönen ollut kutittelemassa varpaista minua hereille. Laitoin uuniin pakaste karjanlanpiirakoita, kahvinkeittimen päälle ja selailin kännykkää. Aamupalan jälkeen pääsin lähtemään ulos kävelylle ihan yksin. Tämä oli aika vapauttavaa, kun ei tarvinnut olla tasan klo11 takaisin sisällä laittamassa ruokaa, jonka jälkeen alkaisi päiväuniaika mikä vietetään sisällä. Itseasissa en tehnyt ollenkaan ruokaa koko päivänä ja olin ulkona koko päiväuni ajan! 
Päiväunien jälkeen noudettiin neiti takaisin kotiin ja päästiin nauttimaan äitienpäivän illasta yhdessä ulkoillen. 
Miten teidän äitienpäivä sujui? Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *