Kuukauden arkiruoka: Rosmariini-bloilerikiusaus
Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan arkiruuista. Pyrkimyksenä on ainakin kerran kuukaudessa kurkata mitä meidän keittiössä valmistuu. Tähän tavoitteeseen ehkä jopa pystyn ja jos oikein innostun niin näitä arkiruoka postauksia voi tulla useamman kerran kuukaudessa.
Meillä suositaan (niinkuin varmaan kaikissa muissakin lapsiperheissä :D) TODELLA nopeaa ja helppoa arkiruokaa. Mitä nopeammin hellan äärestä pääsee pois sitä parempi, vaikka joskus haaveissa on aina kokkailla viimeisen päälle 3 ruokalajin illallinen vanhojen aikojen muistoksi, niin aika harvassa on sellaiset kerrat olleet tämän kolmen vuoden aikana.
Tämän alkuperäisen reseptin nappasin Valion sivuilta ja toteutin sen hieman tuunattuna.
Rosmariini-broilerikiusaus
VALMISTUSAINEET
500 g marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
2 prk (à 2,5 dl) ruokakermaa Kippari
2 prk (à 2,5 dl) ruokakermaa Kippari
2 pussia (à 500 g) peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
1 pussi (150 g) Koskenlaskija murua
rosmariinia
kevätsipulia
|
Kaada kulhoon broilerisuikaleet, suola ja rosmariini. Sekoittele. Lisää ruokakerma. Anna maustua. Kaada yksi pussi peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan (n. 25 x 30 cm). Kaada päälle broileri-kermaseos ja Koskenlaskija muru. Sekoita. Kaada toinen pussi peruna-sipulisekoitusta vuokaan. Nostele seosta, jotta ainekset sekoittuvat. Paista uunin ala- / keskiosassa 225 asteessa 45 min.
Oi nams ! Rakastan kaikkia ruokaohjeita jotka o helppoja ja koko perheelle käyviä 🙂
Ihanaa loppuviikkoa!
Ihanan helppo resepti! 🙂
Just tämmöisiä helppoja ohjeita lisää pliis:) Tuntuu, että niin usein tulee kokkailtua niitä samoja tuttuja, johon kaikki on jo vähän kyllästynyt…
Jep sellasia reseptejä kyllä kaivataan aina 😀 Mukavaa viikonloppua! 🙂
Joo näissä ei mee montaa minuuttia ja aika monta kertaa kuukaudessa jotain kiusausta tehdään 😀
No varmaan sama se on vähän joka perheellä 😀 Pitäs koittaa pongailla jotain uutta aina ruokasivuilta 🙂