Hae
Love Beyond Words

Baby Shower – juhlat

Baby Shower -juhlat ovat rantautuneet Suomen maaperälle Pohjois-Amerikasta ja nykyään moni odottava äiti saa viettää aikaa hemmottelujen parissa vielä viimeisen kerran ennen vauvan syntymää. Minusta Baby Shower -juhlat ovat ideana aivan ihana, sillä odottavalle äidille leivotaan herkkuja, ostetaan vauvatarvikkeita sekä järjestetään kivaa ohjelmaa. Näin äidille tulee fiilis, että myös ystävät ja lähipiiri on 100% mukana tukemassa odotuksen ja tulevan vauva-arjen keskellä. Tälläisiä juhlia on myös ihana järjestää, sillä kukapa ei haluaisi päästä hypistelemään pieniä vauvanvaatteita ja -tarvikkeita. 
Toissa viikonloppuna juhlittiin kahden ystäväni Baby Showereita. Molempien lasketut ajat osuvat kesän kuumuuteen, joten vauvan tuoksua on pian luvassa oikein kunnolla. En malta odottaa! Vauvajuhlia varten tehtiin molemmille perinteinen vaippakakku; toinen tytölle ja toinen pojalle. Vaippakakuista löytyy purulelu, tuttipullo, kosteusliinoja, sinkki-voidetta, kuolalappu, sukat, uniriepu sekä ihastuttava By Pinja -imetyskoru. Korusta olen kuullut paljon hyvää ja koru oli myös meidän taaperon mieleen, sillä sitä ei olis millään malttanut päästää käsistä (tai suusta) pois. 
Lisäksi leivottiin raparperi-mansikka britakakku ja mansikkavaahtokarkki cup cakeseja. Juhlat olivat myös samalla tuparit, joten tarjolla oli myös kevätrullia ja raparperipiirakkaa vaniljajäätelöllä. Nälkä ei ainakaan päässyt yllättämään kesken päivän ja myös sokerihumala oli taattu. Naureskeltiinkin, että aika harvinaista, että tupareita vietetään sunnuntaina, mutta tällä hetkellä meistä onkin aika moni siinä tilassa, että ainut humallattuva aine on sokeri. 
By Pinja korut saatu blogiyhteistyönä
Syömisen lisäksi ohjelmana oli perinteiset vauvan strategisten mittojen arvailut ja pieni kisailu odottajien kesken erilaisista vauvanhoitovälineitten käyttötarkoituksista. Koko päivä hujahti kyllä hurjaa vauhtia ja oli kivaa päästä yllättämään kaksi tulevaa äitiä! 
Onko teillä vietetty Baby shower -juhlia odottavien äitien kunniaksi? Minkälaista ohjelmaa teidän vauvajuhlista on löytynyt? 

By Pinja tarjoaa nyt verkkokaupassaan -10% koodilla LOVEBEYONDWORDS , shoppailemaan pääset tästä. Imetyskoru on ihana lahjavinkki vaikka juuri vauvajuhliin! 🙂 

(Koodi on voimassa ajalla ma-ke 27.6-30.6)

ps. kivoja vinkkejä ohjelmaan ja tarjoiluun löytyy esimerkiksi täältä mikäli juhlat on suunnitteilla lähi tulevaisuudessa. 

6 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Ihanat juhlat ja upeat vaippakakut. 🙂

 2. petra kirjoitti:

  Babyshowerit on kivoja! Omia odotellessa 🙂

 3. skribentti kirjoitti:

  Mä tykkään kans paljon juhlista! Harmi, että ekat omat showerit olivat aika tynkäshowerit, ja toisesta mulle ei kukaan järjestänytkään :-/

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Niin on! 🙂 Mulla oli esikoista odottaessa myös omat. Oli ihan super ihana yllätys miten kaverit oli jaksaneet panosta !:)

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Voieii:/ Varmaan toisen lapsen kohdalla monet miettii, että se on jo kerran nähty, niin ei enää tarvii sellasia. Vaikka ainahan uuden vauvan tuleminen on juhlimisen arvoinen juttu. Kyllähän miehillekin yleensä järjestetään varpajaiset joka lapsen kohdalla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *