Hae
Love Beyond Words

Isi ja tytär lomalla

Loman pitäminen eri aikaan mahdollistaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden iseille viettää laatuaikaa lasten kanssa. Arkena tulee harvoin vastaan sellaista tilannetta, että isi olisi aamusta iltapäivään hoitovastuussa. Lapselle on myös varmasti mielenkiintoista päästä viettämään hieman erilaisempia kotipäiviä. Äidin kanssa päivän rutiinit yleensä liittyivät siihen, että mentiin puistoon ja tavattiin kavereita. Sitten tultiin kotiin tekemään ruokaa ja päiväunille. Isistä tämä saattaa kuulostaa siltä, että päivän aikana on runsaasti aikaa myös hoitaa kaikkia kodin muita asioita, kuten siivota kaikki lelut pois ennen kuin isi tulee kotiin, pestä kaikki pyykit sekä imuroida. Sainkin kuulla uhoamista kuina hänen lomallaan kaikki on aina tiptop, kun tulen kotiin töistä. Mutta kuinkas sitten kävikään….
No okei koti oli siistimpi, koska siellä ei ollut vietetty juurikaan aikaa. Mutta sain myös kuulla valitusta, kuinka kauan ruuanlaitto oikeen vie aikaa ja kuinka kertaakaan ei ole ehtinyt edes imuroimaan.. 😀
Mitä isi ja tytär sitten tekevät kahdestaan lomalla? Näiden kahden lomat on ainakin miljoona kertaa vauhdikkaampia kuin meidän päivät, vaikka joihinkin päiviin sisältyy myös sitä puistoilua ja kahvilla istumista. Tämän lisäksi he ovat käyneet Hoplopissa, päiväretkellä Helsingin kaivopuistossa, nähneet lähes jokapäivä Lilianin serkkuja ja kotiin on myös ilmaantunut uusia leluja. Näistä viimeisin on eilen kotiutunut auto. Joka päivälle on aina ollut selkeä idea minne nämä kaksi ovat menneet, joten tylsä kotipäivä isin kanssa ei varmaan ole edes vaihtoehto. 

Minkälaisia kotipäiviä teidän isit viettää lastensa kanssa? 

2 kommenttia

  1. petra kirjoitti:

    Onpa hauska toi auto!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *