Hae
Love Beyond Words

Kuukauden arkiruoka: Pinaattikeitto

Kesäisin luonnosta löytyy paljon tuoreita raaka-aineita, mistä saa aikaan mm. herkullisia keittoja. Varsinkin raskausaikana pinaattikeitto on myös super hyvä raudan lähde. Raskauden puolivälin tietämillä saattaa jo rautavarastot huveta, joten rautapitoinen ruoka ei varmastikaan ole pahitteeksi. Meillä keitot ovat myös takuu varma ruoka, jotka menevät aina suoraan mahaan ilman miljoonia pyyntöjä voisitko syödä vielä pari lusikallista..  Mies ei ole tietenkään mikään kasvissosekeittojen ystävä, mutta sain sen tällä viikolla maistamaan porkkanakeittoa ja se jopa halusi toisen lautasellisen lisää. Keittoja tehdään meillä muutenkin paljon, sillä ne ovat myös todella nopeita ja helppo tekoisia. Tässä yksinkertainen resepti pinaattikeittoon, joka valmistuu tuoreista pinaateista (tai pakaste).
4 annosta 


2rkl voita 
vehnäjauhoja
150g pinaattia 
8dl maitoa 
1/2 kasvisliemijauhetta
mustapippuria
 
2 keitettyä kananmunaa
Huuhtele pinaatin lehdet ja paista niitä hieman voissa. Ripottele päälle vehnäjauhot ja lisää tämän jälkeen maito. Keitä n.5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta ja soseuta. Tarjoile keitettyjen kananmunien kanssa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *