Hae
Love Beyond Words

Ensimmäinen raakakakku – Mango-Banaani-Kookos-

Viikonloppuna tein ensimmäistä kertaa raakakakkua ja täytyy myöntää, ettei tämän jälkeen tehnyt kyllä yhtään makeaa mieli. Kakku oli todella hyvää ja varmasti erityisesti lasten mieleen, sillä täyte oli tavallaan herkullinen smoothie. Reseptin bongasin Elli Gromovin blogista. Kakku on myös todella nopea tehdä, joten sopii hyvin lapsi perheeseen. Olen jotenkin mielessä luullut, että kaikki raakakakut olisivat jotenkin aikaa vieviä ja moniosaisia tehdä, mutta tämä ainakin oli kaikkea muuta. 


MANGO-KOOKOS-RAAKAKAKKU (G, M, V)

Pohja:

1 dl kookoshiutaleita

1 dl kaurahiutaleita jauhoksi ajettuna (gluteeniton)

10 pehmeää taatelia

2 rkl tuoreen sitruunan mehua


Täyte:

Purkki kookosmaitoa; Käytä vain jähmettynyt osa eli kookoskerma

1 tuore  mango

 banaani

4 rkl sulaa kookosöljyä

puolikkaan sitruunan mehu


Valmista ensin pohja sekoittamalla kaikki ainekset blenderissä sekaisin. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Valmista täyte sekoittamalla hedelmät ensin soseeksi. Lisää muut aineet sekaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada pohjan päälle ja laita pakastimeen tunniksi. Koristele kookoshiutaleilla ja sitruunan kuorilla.

Mukavaa viikon jatkoa! 🙂 

2 kommenttia

  1. skribentti kirjoitti:

    Raakaleivonnat ovat kyllä aivan ihania! 🙂

  2. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Pitää tehdä enemmän kyllä näitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *