Hae
Love Beyond Words

”No kumpi se on?”

Maanantaina koitti vihdoin se päivä, kun päästiin kurkkimaan masuasukkia. Aamupäivä sujui hitaasti töissä, sillä ultra-aika oli vasta klo 12.00. Oltiin hyvissä ajoin 15 min ennen aikaa odottelemassa Jorvin äitiyspoliklinikalla omaa vuoroa, joka onneksi ei ollut myöhässä. Fiilis oli hyvä ja odottava, sillä potkut ovat vahvistuneet viikkojen myötä, joten tiesin kaverin olevan hyvissä voimissa ja elossa. Vihdoin kello tuli 12 ja kätilö kutsui meidät sisään. Perus vointi kyselyiden jälkeen päästiin kurkistamaan mitä pieni touhuaa. Hän oli heti virkeenä ja heilutteli kovasti jalkoja sekä käsiään. Myös jalkoväli vilahti lähes samantien ruudulle, eikä sen jälkeen edes mun miehelle jäänyt epäselväksi sukupuoli. Kätilö kuitenkin taitavasti vei laitteen toisaalle ja kysyi hetken päästä ”niin olitteko ajatelleet, että haluatteko tietää myös sukupuolen, sillä hän kyllä aika hyvin sen täällä jo esittelee”.
Pääasia kuitenkin oli, että pienellä oli kaikki hyvin. Kätilö kertoi todella tarkasti sydämen toiminnan ja eri läppien sekä kammioiden merkityksen. Tämän jälkeen tutkittiin pää ja myös veren virtaamista sydämessä ja aivoissa katseltiin. Mittoja otettiin päästä ja ainakin isoimmista luista. Pieni vastasi lasketun ajan mukaisia mittoja ja painoa oli 335g. Istukka sijaitsee jälleen etuseinämässä, joten tunnen vieläkin potkut ainoastaan mahan yläpuolella tai alapuolella. Onneksi tällä kertaa kuitenkaan ei tarvinnut odottaa pieniä potkuja niin kauan mitä viimeksi.
Kumpi meille sitten on tulossa…?

Meille odotetaan syntyväksi tammikuussa pientä POIKAA!

Voi miten hurjan onnellinen olen. Raskauden alussa kieltämättä päädyin haaveilemaan pienistä vaaleanpunaisista mekoista, mutta mitä lähemmäksi rakenneultraa mentiin sitä enemmän selasin myös poikien vaatteita. Kun saatiin varmuus sukupuoleen, tiesin heti, että näin sen kuuluukin olla. On rikkaus olla sekä tytön, että pojan äiti. Ehkä myös Kimmolle on kiva päästä nauttimaan poikien jutuista, vaikka tytöt onkin ihastuttavia (isin tyttöjä), niin poika tulee täydentämään meidän perheen. Lilianille ajatus pikkuveljestä on ollut koko ajan varma, sillä hän ei ole muusta puhunutkaan kuin tulevasta pikkuveljestä.
Kuinka moni siellä ruudun toisella puolella veikkasi meille poikaa? 🙂 

14 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Onnea poikalupauksesta.♥♥

 2. MinnaManna kirjoitti:

  Oi ihanaa? Onnea lupauksesta! 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Minusta on vähän outoa, että edelleen rakenneultra mielletään tapahtumaksi, jossa saadaan tietää tulevan vauvan sukupuoli. Sehän ei ole ultran tarkoitus ja olenpa kuullut, ettei kaikki ultraajat edes sitä kerro, koska se ei ole olennaista. Nimensä mukaisesti rakenneultrassa on tarkoitus tarkastella sikiön rakenteita ja mahdollisia poikkeavuuksia. Tällöin on vielä mahdollista raskaus keskeyttää jos todetaan jokin vakava kehityshäiriö. Läheskään kaikki kun eivät näy siinä ekassa ultrassa. Itse en edes kertoisi vähemmän tutuille ihmisille raskaudesta tai tekisi hankintoja ennen kuin tietäisin, että rakenneultrassa kaikki on kunnossa. 🙂 minusta vauvan hyvinvointi ja kehitys on tärkeintä, ei se mitä jalkovälistä löytyy..

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Ja haluan viä lisätä edelliseen kommenttiin (kun tajusin ettei käy ilmi siitä) että en nyt viittaa sinuun tässä, mainitsithan sinäkin postauksessasi että tärkeintä on, kunhan vauva on terve. Haluaisin vaan herätellä muita lukijoita, kun kaikki eivät – surullista kyllä – taida ymmärtää rakenneultran tarkoitusta 🙁

 5. Tuija - Pieni tytön tylleröinen kirjoitti:

  Onnea poikalupauksesta! <3

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kiitos hyvästä kommentista. Sivusinkin jo myös tätä aihetta postauksessa "tyttö vai poika". Haluttiin keskittyä niihin positiivisiin asioihin, vaikka taka-alalla aina on tokin pelko siitä mitä jos kaikki ei olekaan hyvin, niinkuin viimeksi kävi. Koitin olla turhaan stressaamatta, sillä niin kauan kaikki on hyvin ennenkuin jotain todetaan olevan pielessä. 🙂

 7. Anna kirjoitti:

  Paljon onnea. Kivan kuvan olet laittanut. 🙂

 8. Anna kirjoitti:

  Paljon onnea. Kivan kuvan olet laittanut. 🙂

 9. T // Tasapainoilua kirjoitti:

  Onnea poikalupauksesta 🙂 Rakenneultra on aina yhtä jännittävä tilanne! Ihana tämä tuleva isosisko 🙂 Meilläkin juuri vietettiin pikkuneidin 3-vuotissynttäreitä, ainakin meillä tuo on yhtä aikaa tosi ihana ja rasittava ikä 😀

 10. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Onnea teidän neidille! 🙂 Joo onhan nuo 3v aika haastavia tapauksia ajoittain 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *