Hae
Love Beyond Words

Syysvaatteita taaperolle

Kaupat ovat täyttyneet ihanista syysvaatteista ja ajattelin koota tähän inspiratiota syysvaatteisiin kahdelta suosikki merkiltäni. Zaran verkkokaupan auettua on ollut lähes mahdotonta vastustaa tätä merkkiä. Vaatteet ovat todella suloisia ja mielestäni myös kohtuullisen edullisia verrattuna muihin ketju- ja merkkiliikkeisiin. Esimerkiksi perus college-housuja saa 7 eurolla ja neuleet ovat vähän päälle 10 euroa. Syksyllä on ihana verhoutua lämpimiin neuleisiin ja mukaviin college asuihin unohtamatta kuitenkaan pitkähihaisia mekkoja, joihin voi yhdistää lämpimät sukkahousut tai vaikka liivin. Zaran mallistosta silmää miellyttää erityisesti tummemmat sävyt, kuten harmaa, musta ja ruosteen punainen. 

Pomd de luxin uusimmasta mallistosta suosikiksi nousee myös harmaan sävyt sekä kestosuosikki vaaleanpunainen, jonka kanssa erityisesti tuo harmaa toimii. Neuleet toimii myös hieman juhlavamman tyllihameen kanssa sekä mukaviin shortseihin yhdistettynä. 

 Mikä yhdistelmä nousee teidän suosikiksi näistä kollaaseista? 

7 kommenttia

 1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Pompin toinen oikealta. Mulla oli just tänään pompin kutsut ja tuo harmaan sävy oli tässä uudessa mallistossa jotenkin tosi ihana!!

 2. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Pompin toinen oikealta. Mulla oli just tänään pompin kutsut ja tuo harmaan sävy oli tässä uudessa mallistossa jotenkin tosi ihana!!

 3. Minna kirjoitti:

  Pompin viimeinen – harmaa ja muut iloiset värit vai miten se nyt meni… 😀

 4. Milla / millamainen kirjoitti:

  Oooh, ihania! Mäkin olen kokenut Zaran malliston tosi ihanaksi! Muutama 68 tai 74 -kokoinen onkin jo tulevaisuuden varalle ostettu, koska ei vaan voinut vastustaa! 😀

 5. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Se on myös suosikkini! Se on kyllä pakko saada 😀

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahah, no mut onneksi Ellulla on jo omat mielipiteet, niin ei pääse äiti aina määräämään kaikista 😉

 7. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Hahha, sama täällä! 😀 ostin kyllä koossa 62 ja se varmaan harmittaa sit, kun ne menee max 2 kertaa 😀 En näköjään oppinut ekasta kerrasta mitään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *