Hae
Love Beyond Words

Mitä lahjaksi 3-vuotiaalle tytölle?

Kuukausi aikaa neidin 3-vuotis synttäreihin! Käsittämätöntä, miten aika menee! Tämä vuosi onkin ensimmäinen, kun päivänsankari osaa jo odottaa omia synttäreitään ja tuleva juhlapäivä onkin jo mielessä lähes päivittäin. Lahjatoiveita hän ei ole kuitenkaan esittänyt kovinkaan tarkasti, sillä ainoona toiveena on ollut yleensä herkut. Myös kakun leipomista hän odottaa innoissaan, vaikkakin uhkailee, ettei äiti saisi syödä siitä yhtään palaa, koska se on hänen kakkunsa. Jos osaa kysyä suoraan lahjoista, niin hänelle kelpaa herkkujen lisäksi esimerkiksi brion junarataan lisäosat ja kaikki Frozeniin liittyvät jutut ja palapelit. Edelleenkään hän ei myös varmasti pistä pahaksi, jos saa lahjaksi nukkeihin liittyviä asioita, kuten vaatteita tai oman hoitolaukun. Uskon, että nukkejen hoivaaminen on yhtä kovassa suosiossa myös ensi vuonna, sillä neiti varmasti haluaa hoitaa omia vauvojaan samalla lailla.

”lahjatoiveena kaikki mitkä liittyvät Frozeniin”

Lilian on myös kiinnostunut pukeutumis leikeistä. Yleensä hän haluaa olla prinsessa tai pukeutua pupu-vaatteisiin. Päiväkodissa on myös mahdollisuus aina välillä pukeutua naamiaisasuun, joten jokin tyylikäs naamiaisasu olisi varmasti mieluinen.
Käytännöllisiä lahjatoiveita ovat esimerkiksi vauvan syntymiseen liittyvät helppo lukuiset kirjat sekä ruokailuvälineet. Lakanat on myös kovassa käytössä, sillä neiti opettelee yökuivaksi. Talvea ajatellen myös vaatekaappia voi täydentää lämpimillä neuleilla tai perinteisellä lahjakortilla, sillä ostoslistalta löytyy vielä kaikki varusteet kylmempiin keleihin.

Leikkien.fi Brio -ratasetti , Naamiaismaailma.fi naamiaisasu, Suomalainen.com Sanna ja pikkuveli, Toysrus.fi  puupalapeli, hm.com neule, Tuutilulla.fi astiat

  
Mitä te olette hankkineet 3-vuotiaille lahjaksi? 

6 kommenttia

 1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

  Meillä Mandi sai muovailuvahaa,dubloja ja isoja Puuhelmi joista sai itse pujotella koruja. Noi jäi mieleen 🙂

 2. Minna M kirjoitti:

  Meidän 3-vuotias sai toivomansa vauvanuken ja Littlest Pet Shop-hahmoja. (koska isosiskollakin on). Aivan yhtä onnellinen hän oli kuitenkin myös saamistaan legginsseistä ja t-paidoista.

 3. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Nuo on kyllä varmasti sellaset lahjat, mistä jokainen tyttö pitää 🙂

 4. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Ihanaa kun ne osaa jo arvostaa tässä iässä myös pehmeitä paketteja 😀

 5. T // Tasapainoilua kirjoitti:

  Kommentoin nyt tähänkin, kun blogiisi kerran löysin 😉 Meillä 3-vuotias sai lahjaksi prinsessa-Duploja ja Minttu-kirjan. Kunnon synttärijuhlia ei ole vielä vietetty, joten eiköhän mummojen ja kummienkin paketeista vielä jotain kivaa paljastu 🙂

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Kivaa, että löysit ;D Varmasti jokainen paketti on vielä tässä iässä yhtä mieluinen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *