Hae
Love Beyond Words

BAD MOM

Pongasin Hannan Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen -blogista kivan haasteen. Itsekin kävin katsomassa kyseisen Bad mom- elokuvaa, jota voin kyllä suositella kaikille! Leffan jälkeen tuli fiilis, että meistä kaikista löytyy myös niitä puolia, joita ei välttämättä halua/kehtaa muille äideille paljastaa. Äitinä olo on kaikista haastavin ammatti ja joskus on vaan hyvä osata ottaa rennosti ja olla BAD MOM!
Tässä oma listani.
1. Meillä syödään liian usein aamupalana muroja, koska ne menee alas ilman vastalauseita ja on nopea laittaa pöytään.
2. Minua ei saa joka työpäivän jälkeen ulkoilemaan ja saadaan aina kunnon kina aikaseksi neidin kanssa, kun koitan ehdottaa jotain sisäleikkejä vaihteeksi. Lilianille ulkoilu heti päiväkodin jälkeen on ehdoton vaatimus siitäkin huolimatta, että hän ollut KOKO PÄIVÄN ulkona jo päiväkodissa.
3. Unohdan tarkastaa päiväkodin varavaatteet ja välillä laatikko ammottaa tyhjyyttään tai sieltä löytyy pelkkiä pieniä vaatteita.
4. En ole kertaakaan osallistunut päiväkodin vanhempainiltaan (pisteet siitä kuitenkin, että leivoin keksejä kevät juhlaan!).
5. 3v uhmis on ainoa, joka saa minut oikeasti hermostumaan. Saataan käyttäytyä välillä samalla tavalla kuin hän ja heittää esimerkiksi pukemisongelman tullen vaatteet nurkkaan ja mennä murjottamaan sohvalle.
6. Lilian on saanut maistella sokerisia herkkuja 1v jälkeen ja nykyään myös kerran kuukaudessa on mäkki päivä.
7. Meillä syödään edelleen ihan liian kasviksia ja leivän päällekin neiti kelpuuttaa yleensä vaan voita ilman mitään rehuja.
8. Sometan liikaa myös kotona ollessa ja välillä neiti repii kännykän pois kädestä.
9. Lilian  saa katsella kännykällä lasten ohjelmia yleensä silloin kun haluan itselleen puoli tuntia aamuisin lisää nukkumis aikaa sekä iltapäivisin töitten jälkeen.
10. Lelut eivät aina löydä päivän päätteeksi niiden omille paikoilleen ja pesukori on ääriään myöten täynnä viikonlopun koittaessa.
11. En ole kertaakaan meidän yhteisolon aikana pessyt ikkunaita, wc:tä tai uunia (onneksi mies on siivousnarkomaani :D). Ehkä innostun nyt tekemään kunnon joulusiivouksen, niin saadaaan bebeen liikettä.
12. En mielellään lähde hiekkalaatikon reunalle istumaan ainakaan ilman toisen aikuisen seuraa. Varsinkin kun yleensä neidin saa raahata pois puistosta mega huudon saattelemana tai juosta häntä kiinni puolisen tuntia tämän masun kanssa.
13. En aina pidä kiinni säännöistä, vaan kaupasta saattaa eksyä mukaan pieni herkku myös viikolla, jos sen avulla saa vaan kauppareissun sujumaan rauhallisesti. 
14. En kokenut hirveitä tunnontuskia osaimetyksestä.
15. Karkasin ekan kerran kavereiden kanssa lasilliselle Lilianin ollessa vasta 2kk iässä.

16. En myöskään ole mikään muskari/lorutäti, joten tälläiset aktiviteetit neiti saa jatkossakin päiväkodista/kerhosta/muskarista.

Haastan kaikki muutkin äidit kirjoittamaan oman listansa. Kukaan meistä ei ole täydellinen, mutta silti me ollaan parhaita mahdollisia äitejä omille lapsille! 

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *